שימו לב!
אחסון סרטים

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif שימו לב! ../images/Emo41.gif אחסון סרטים

פורום "הפקת וידאו" יוצא בהצעה לכל חברי הפורום המתקשים בהעלאת קבצים לאינטרנט, או מעוניינים בחשיפה נוספת.
הפורום מקציב שטח בשרתי תפוז לאחסון סרטים שאתם יצרתם ואך ורק סרטים שאתם יצרתם. הסרטים יאוחסנו לצפיית הכלל בשרתי תפוז ויוצגו כאן בפורום בקישור ובאתר שיוקם לעניין. מדובר על כל סרט שתחפצו לעלות, כמובן שהוא צריך להיות בגדלים סבירים קבצים מעל 150 מגה, לא יתקבלו אלא במקרים חריגים...
מה הקאצ'? אין... אחסון בחינם בשרתי תפוז ללא הגבלת זמן ובלי כסף!
מה צריך לעשות? ובכן אם כבר העלתם את הקבצים לשרת אחר באינטרנט שלחו קישור במסר אליי (ggoodd) ואני אצרף את הקובץ שלכם לאתר, יש לצרף תיאור מקיף על הסרט כיצד הוא נעשה מי היוצרים וכל פרט נוסף שהייתם רוצים לציין על הסרט... אם לא העלתם את הסרט ויש בעיה עם זה, צרו קשר במסר ונתאם דרך אחרת להעברת הקובץ
ההצעה היא בלעדית לחברי הפורום ולקבצי סרטים הנוצרו על ידם, כל קובץ אחר לא יאוחסן בשרתים... אז יאללה, מי שמעוניין שישרשר להודעה קישורים כולל תיאור או שיפנה אליי במסרים לפתרונות ושאלות!

GGOODD

New member
הסרט הוכנס לאיחסון...

כתובתו הינה: http://users.tapuz.co.il/video/clip/Premiere.rm אבקשך רק לצרף פרטים על הסרט כדי שאוכל לצרפו בעתיד למאגר הסרטים!

MaSTeRLou

New member
סבביידה

תגיד, אחרי כל בעיות העומס של תפוז אין להם בעייה לאחסן קבצי וידאו גדולים? מה פשר הנדיבות הזאת?

GGOODD

New member
ביקשתי מקום בשביל הגולשים...

הכוונה היא לא לפוצץ את השרת בסרטים, באמת שלא סרטים שיהיו גדולים מידיי לא יועלו, אני רוצה ליצור מאגר של סרטים שכל גולשי תפוז ובכלל יוכלו לצפות בהם... אני מקווה שזה יעבוד!

אתם ורק אתם ../images/Emo16.gif

זה אומר מוסיקה+צילום+עריכה? כי כרגע אין לי ממש דרך להעביר למחשב דברים, אז אני משתמש בחומרים קיימים (פרסומות למשל), ועורך כל מיני דברים עם מוסיקה ברקע... לא משהו מיוחד, סתם להפגת שעמום
.
ניר

ישועה

יש לי 5 קליפים שהייתי מעוניין להעלות ובנוסף לישמוע מה דעתכם עליהם
אחד שוקל 40 מגה השני 13 והרביעי 12 החמישי 6 אפשרי את החמישה האלה
אם לא אז גם אחד יהיה טוב

למעלה