שימו לב

../images/Emo41.gif שימו לב ../images/Emo41.gif

באתר האוסטרלי HMV יש מבצע של שני סרטי DVD ב 40 דולר אוסטרלי יש מבחר סרטים שב"מבצע" אבל יש שם סרטים מעולים (בניגוד לסרטים חרא שיש בארץ במקרה שיש מבצע) אני בודק ! * עדיין לא בדקתי אם הם עושים משלוחים לישראל אבל נראה לי שכן

Soak

New member
ושוב אנחנו נתקלים

באתר אוסטרלי עם ממשק מאוד לא ידידותי ומאוד לא משכנע. הממשק הכי טוב שראיתי הוא ב-EZYDVD ורק תמונות העטיפות שם שכנעו אותי לרכוש כמה וכמה כותרים... לעומת זאת ב-HMV מקבלים רשימה לא נוחה... חבל. מישהו כבר בדק אם אפשר להזמין משם לישראל?

אני בדקתי אם הם עושים משלוחים לארץ

והם עושים אני כבר הזמנתי עם אח שלי שני סרטים ב 40 דולר אוסטרלי את סאות´ פארק (הסרט) ופולטרגייסט והדבר הכי טוב (או לפחות אחד הטובים) זה שאם קורה משהו לחבילה ששולחים אליך ואתה צריך לשלוח אותה בחזרה אז הם ישלמו על זה ובמקרה שהחבילה בכלל לא מגיעה אליך אז הם ישלחו עוד חבילה, חינם כמובן הממשק אולי לא הכי טוב אבל שירות לקוחות בהחלט יש שלחתי להם שני אימיילים וקיבלתי מהם תשובות ממש מהר

guygo

New member
אני כבר רואה איך -

מרוב כמות הישראלים שיטענו שציפור התנגשה במטוס של פדראל-אקספרס ותנין אכל בדיוק את החבילה שהכילה את המשלוח השני (בחינם כמובן!) שליתר בטחון נשלח באושיין-אקספרס מאובטח עם FireWall פנימי וחיצוני, ובדיסק השלישי - שברוך השם הגיע ליעדו - התגלו חלקי פלטיניום אורגני שמפריעים לDVD של הישראלים לראות אותו מנדים אותנו ומוותרים על נתח השוק ה"ריווחי" של ישראל... כמה חבל שאנחנו כאלה חארות.

למעלה