שימו לב

Neta558

New member
../images/Emo41.gif שימו לב ../images/Emo41.gif

בימים אלה אנו מעלים מאמרים חדשים לפורום, בעיקר מפירסומי אנונימוס. נפתחו קטגוריות חדשות בנושא ביצים, חלב, דבש. אתם מוזמנים להכנס ולקרוא. מאמרים נוספים יעלו בזמן הקרוב. נשמח להוסיף גם מאמרים של חברי הפורום. אתם מוזמנים לכתוב בנושאים שונים הקשורים לפורום. נשמח במיוחד למאמרים בנושאים הבאים: למה טבעונות?\למה צמחונות? (הסבר אישי על המעבר לטבעונות\צמחונות) טיפים ועצות לטבעונים וצמחונים. סיכום תשובות לשאלות נפוצות שעולות בפורום. ביקורות על מקומות טבעונים\צמחונים שביקרתם בהם.
יום נעים!

מעניין איך טלי ונטע הפכו ל"מעלים"..

ואת עוד פמניסטית-חובבת השפה העברית... אלון, שנורא שמח להציק לנטע בעניין עברית נכונה!

Neta558

New member
הו, אלון, אלון ...

עד שאתה כבר כותב כאן, אתה עושה זאת בכדי להרגיז אותי, בושה וחרפה! בהודעתי לא התכוונתי אלי ואל טלי, אם כי לגינון רשמי שכזה, שנכתב בלשון ברירת המחדל של השפה העברית-זכר, ובלשון רבים לשם הגינון. בקיצור, דיבור מנופח ולא התייחסות לאישים מסויימים. תודה ששמת לב, אתה מוזמן בכל עת ועט. נטע. (למי קראת פמיניסטית?!?)

למי שאני אפגוש מחר במסגרת ...

המפגש של תא מרכז של פורום פמניזם... אלון, פמניסט

vegan

New member
אני מתנדב לתרום מאמרים

ומכיוון שאני שותף, אז "מעלים" זה בסדר..... אמנון ש"מעלים" טענות בעניין עברית נכונה
המאמרים המצורפים הם פרי עטי (או מקלדתי) פרט למאמר על תזונה טבעית ששם מחברו כלול (יריב גלבוע) והעוגה לפסח, אבל אין בעייה לפרסמם. בנוסף, אפשר לצרף את המאמר על B12 מאתר IVU שנכתב על ידי הפורום המדעי של הארגון הבינלאומי לצמחונות ותורגם על ידי. זהו המידע העדכני והאמין ביותר הקיים בנושא. התנאי היחיד לפרסומו (כדרישת כותביו) הוא שיפורסם בשלמותו, פרט לרשימת החותמים שניתן להשמיטה. אם יש קושי להעתיקו בלי שייתהפך, כתבו לי ואשלח בפורמט וורד.

למעלה