שימו לב
סקר חדש

../images/Emo41.gif שימו לב../images/Emo70.gif סקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

ואני חושב שזהו סקר שבאמתת יש המוווןןןן מה להגיב עליו, ולפתוח עליו דיונים... אז כל מה שקשור סקר.., שרשרו לכאן...., גם למה בחרתם בתשובה וכו'... אבל יאלה שתפו פעולה..

jingle bell

New member
../images/Emo52.gif חן מה אתה עושה כאן?!?!

וואי איזה יום מטורף לא היה לי חשק לבצפר אז לא הלכתי... אממממ מה שלומכם?! מה נשמע?!

בע.. ../images/Emo168.gif

חזרתי אתמול מגיחה של בית ספר, והייתי עייף.., אז נשארתי בבית..., כמו כל השכבה

jingle bell

New member
גם אני נשארתי בבית כי לא היה לי כוח

אבל לי לא הייתה גיחה :)

DrKasperrrr

New member
אף תשובה לא התאימה לי ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני לא אקנה אותו מכיוון שיש לי אותו כבר (מקורי)

jingle bell

New member
יש לי אותו... ../images/Emo3.gif

והוא גם מועתק לי בכל מיני מקומות בבית

Fairies Hunter

New member
אמם..

לא הייתה תשובה מתאימה לדעתי.. אני מאוד אוהבת את יהלי ומעריכה אותו כאמן! לא שמעתי שום שיר חוץ משלושה (לא יכול בלי זה ששמעתי פעם אחת, סוס שאני אוהבת, גבוה ששמעתי פעם אחת ומאוד חיבבתי) ואני מאוד מחכה שיצא הדיסק לשמוע אותו.. אני מעריכה את יהלי עד מאוד כי הוא לוקח חלק מאוד חשוב ורציני בלהקה.. אז אני מאוד מחכה שהוא יצא (שיצא כבר.) כדי לשמוע אותו.. זהו

אני מסכים עם זיו../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

אני בחרתי באפשרות הרביעית למרות שממבט שני השלישית יותר מתאימה. אין תשובה שמייצגת ממש את הדיעה שלי. שמעתי את הדיסק עשרות, אם לא מאות פעמים והוא דיסק טוב. דיסק הרבה יותר רגוע אבל עם שירים ממש חזקים. שווה לקנות!

בואר

New member
צריך להוסיף גם../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

"לא שמעתי, אבל אני מחכה בקוצר רוח שיצא כבר הדיסק"

אני לעומת זאת ../images/Emo110.gif

בחרתי באפשרות השניה. למה? כי הדיסק של יהלי חמוד ולא יותר. אני יותר אוהבת אותם כלהקה.. שחר אבן צור נהיה ממש קיטשי בקריירת סולו, ובכלל הם יותר טובים יחד. אבל זאת דעתי, לא לסקול תי

אממממ גמני חושבת ../images/Emo105.gif

כלהקה, כמובן, הם מצויינים
. לא שמעתי אף פעם שירים מהדיסק של יהלי, אבל נשמע לי טובב... ושחר בסולו... זה יוצא פופ מדי לטעמי... אבל הוא פסדר, ממש לא יותר.

../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

גם דעתי היא פחות או יותר כדעתך.... למרות שאני חושב שהדיסק של יהלי קצת יותר מחמוד.., אני נורא נורא אוהב את סגנון הכתיבה של יהלי... ולגבי שחר..., לדעתי האלבום שלו ממש אחלה.., למרות שאני לא יכול להחליט מה אני יותר אוהב.., את עירומים או את סוס... למרות שנראה לי שקצת יותר את סוס.., הדבר היחידי שאני דיי אוהב בדיסק של שחר זה את המקצבים של התופים...

למעלה