שינוי שמו של הפורום

אלמרה

New member
../images/Emo41.gif שינוי שמו של הפורום ../images/Emo41.gif

שם הפורום שונה במטרה למצב אותו בפני קהל יעד רחב ומגוון יותר. תרומת הגולשים תתקבל בברכה ותשומת לבכם לשינויים ב"הודעת המנהל/ת" וללוגו החדש שעוצב לרגל הארוע. בהצלחה לכולנו!

צלליתה

New member
משנה שם משנה מזל

עכשיו כבר מותר לגלות... אני ראיתי את הפורום הזה ברשימת הפורומים ולא עלה בדעתי להכנס. רק בעקבות המלצה של חברה ששבחה בפני את הפורום העזתי. חושבת שהשינוי באמת יהפך את הפורום לנגיש יותר. אולי יש פה מומחי שפה....אבל נדמה לי שחיים בעידן המודרני נשמע טוב יותר? תקנו אותי אם אני טועה.

oehhe

New member
סופסןף מתאים גם לי

גרושתי אמרה פעם שאני לא גבר אבל איש אני בכל מקרה. בשעה טובה oehhe

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תעשה כמוני, כל פעם שאני צריך חיזוק

לגבריותי אני נכנס לשרותים ציבוריים. זה כתוב שם בצורה בולטת על הדלת.

oehhe

New member
דווקא בשירותים ציבורים

אני תמיד בדילמה. תמיד כתוב גברים - נשים ואני, אני כל פעם חושב לעצמי מחדש, בחברת מי אני רוצה להיות? טאני תמיד מעדיף את חברת הנשים. ואם שם יש נשים, זה המקום בשבילי! רק מה? בשניה האחרונה מופיעות לי התובנות העתיקות על מניעת מבוכה והסתבכות עם החוק. נכנע, אחפש לי את חברת הנשים במקום שאין בו שלטים. יום טוב oehhe סיפור עוף-טופיק פעם התכוונתי להכנס לשירותים ציבורים, ראיתי ציור של גבר על הדלת וכמעט נכנסתי, ברגע האחרון שלפו אותי בכוח מהדלת. מה? אתה לא רואה? זה ציור של גבר שחור. הגבר הלבן זה בקצה השני של המסדרון. זה היה ביוהנסבורג לפני סיום האפרטהייד.

אלמרה

New member
עם ידידה כה חביבה כמוך מי צריך בכלל

יזיזות? המון תודה שמים לי! ובאותה נשימה תודה גם למברכים למעלה ואני מחר בבוקר רץ העירה לחפש שירותים ציבוריים... להפסיד לא אפסיד הרי שיח סלימאן ממליץ - הוא יודע על מה הוא מדבר.

שרונהה

New member
מברוק על השם החדש../images/Emo140.gif

אנשים בעידן המודרני....... אחלה שם, אחלה אנשים. יש על מה לדבר

למעלה