שיפורים ושינויים בפורום

חברה מה דעתכם?

איך אפשר להעלות את מספר החברים בפורום? כי כרגע יש בערך 10 או אולי קצת יותר חברים קבועים, לא נראה לכם שכדאי שיהיו יותר? תנו רעיונות!

אוקיי חברה!

דיברתי עם אחד המנהלים של הפורום והוא אכן אמר שאם יש מישהו רציני שמוכן לנהל את הפורום-בהחלט יש על מה לדבר. אז קדימה חברה מי שהוא ממוחשב ויש לו זמן להקדיש לפורום (אני חושב שזה לא יותר מחצי שעה ביום להיכנס פעמיים או שלושה פעמים ביום לפורום) שידבר עם המנהלים או אם הוא רוצה שידבר איתי ואני אדבר עם המנהלים!

הצעה לסדר

אני כנראה הולך להביא לפורום שחקן רכש(אקס הצעתי ליריב) כדי שיהיה מנהל הוא גולש ממחשב ויש לו זמן להשקיע. העולם החרדי מסכים? נראה גם אם הוא ירצה

אוקיי בקטע של המנהלים כבר הסתדרנו

דיברתי עם המנהל והוא יכנס מעתה לעניינים!

לא נראה לי שזה רציני

מבלי לפגוע אישית באף אחד! פשוט בנאדם שזה לא מסתדר לו וגם לא מעורב בספורט בכח א``א למשוך.. זה אולי יעזור לכם ימים

חכה-תראה

אוטוטוטו השרשורים יהיו קצת יותר מסודרים! אני יודע על מה אני מדבר

הלו.. אל תקבע לי את הכללים במשחק

שילי/tapuzforum/images/emo70.gif מקסימום שיהיה למשחק הזיהוי ז``ל..

הלו...אל תקבע לי את הכללים במשחק

שילי/tapuzforum/images/emo70.gif והוא לא/tapuzforum/images/emo129.gifהלך לעולמו עדיין, למעוניינים הוא יחזור אחרי היורו עם ניקוד חדש/tapuzforum/images/emo70.gif

אהה למה לא הוכרזתי כמנצח?

אגב אני נחשב חבר קבוע בפורום? או שעדיין יקח לי זמן

איזה מתח.. מחכה לזה בקוצר רוח..

חח לא מחכים לך אנריק.. נחר נחמד! מזלטוב ומברוק /tapuzforum/images/emo106.gif /tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo45.gif

יש פחות.. רק בזכות

מה שעשיתי (משחק הניקוד) יש כאן יותר חברה שמגיבים רק בשביל המשחק.. ופה ושם.. (ו..צריך פשוט לפרסם את הפורום יותר)

למעלה