שירים פחות אהובים של אליס.. מה שלכם?!
A Aline In Chains New member 5/5/07 #2 טוב אני ראשונה XD I Know Somethin (Bout You) Heaven Beside You Swing On This Nothin' Song love song
S shani judd New member 5/5/07 #3 אממ.. האמת שמלא.. A Little Bitter Blue Chemical Addiction Died Fairytale Love Story foolish Fear The Voices god am Get Born Again Swing On This So Close Shame In You Social Parasite Put You Down Lip Lock Rock love song איזה עלובה אני :X
אממ.. האמת שמלא.. A Little Bitter Blue Chemical Addiction Died Fairytale Love Story foolish Fear The Voices god am Get Born Again Swing On This So Close Shame In You Social Parasite Put You Down Lip Lock Rock love song איזה עלובה אני :X
E everynormal New member 5/5/07 #4 מה?????????????????????????????? ברשימה שכתבת יש חלק מהשירים הכי טובים שלהם!!! מה קרה לך שנה???
E everynormal New member 5/5/07 #7 אבל כל כך הרבה? וזה לא קשור לסגנון שנה, חוץ מזה סוסיאל פרסייט זה אחד השירים הטובים
E everynormal New member 6/5/07 #16 פיירי טייל לאב סטורי זה מהרואין פוליש לעולם לא שוחרר וליפ לאק רוק גם מעולם לא שוחרר, אבל נראה לי הוא יצא פעם על איזה בוטלג אני לא בטוחה
פיירי טייל לאב סטורי זה מהרואין פוליש לעולם לא שוחרר וליפ לאק רוק גם מעולם לא שוחרר, אבל נראה לי הוא יצא פעם על איזה בוטלג אני לא בטוחה
S s t a New member 5/5/07 #5 רק שיר אחד Angry Chair לא סובלת את השיר הזה הוא עושה לי כאב ראש ובטח יש עוד שירים שלהם שאני פשוט לא מכירה
רק שיר אחד Angry Chair לא סובלת את השיר הזה הוא עושה לי כאב ראש ובטח יש עוד שירים שלהם שאני פשוט לא מכירה
N nothingman1 New member 5/5/07 #9 ככה Swing on this The killer is me head creeps Shame in you so close frogs brush away
E everynormal New member 6/5/07 #17 מסכימה עם הרשימה שלך פחות או יותר חוץ מהד קריפס בראש אווי ושיים אין יו למרות שבאלבום אליס אין צ'יינס השירה של ליין ממש לא בשיאה
מסכימה עם הרשימה שלך פחות או יותר חוץ מהד קריפס בראש אווי ושיים אין יו למרות שבאלבום אליס אין צ'יינס השירה של ליין ממש לא בשיאה