שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה ואת המילים לשירים

ראשונהD=

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? shut up. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Leavin, Fireworks של Plain White T's מהו דיסק השבוע שלכם?אינפקציה-בכייף[=

sapirush1

New member
נמנממממממ אני

התחלתי לחבב את I Won't Be There מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
יש הרבה.. Sum41 - Pieces Busted - CAN'T BREAK THROUGH Three Doors Down - Here Without You Evanescence/Korn - Thoughtless My Chemical Romance - I'm Not Okay מהו דיסק השבוע שלכם
זה יהיה של Fall Out Boy קוראים לו Take This To Your Grave (אם אני לא טועה) וSugarcult-Palm Trees And Power Lines

Satla ruleS

New member
הווופ

שיר שבוע-ס"פ=>Everytime [בגלל כל הפרשה פשוט שמעתי אותו מלא חח] שיר שבוע-לא ס"פ=>Blink 182-The Rock Show [אחח..נוסטלגיה] דיסק השבוע=>לאדעת..אחד של בלינק..פשוט חרשתי עליהם השבוע
אין לי כוח לתמונה =|

Just TalTi

New member
אני אני אני

שיר ס"פ - Welcome To My Life שמעתי אותו הרבה לא ס"פ - Diffuser - I Wonder נדבקתי אליו קצת.. דיסק - Foo Fighters - There Is Nothing Left To Lose Foo Fighters - One By One, Foo Fighters - The Colour And The Shape, מכורה קשוווות, שיצא כבר הדיסק החדש!! =] תמונה - הסולן של פו פייטרס דייב גרוהל. הוא היה גם המתופף של נירוונה =]

Blue Puding

New member
שילי!

שיר השבוע של ס"פ- perfect world שיר השבוע לא של ס"פ- led zeppelin-whole lot to love דיסק השבוע- led zeppelin-early days&latter days

riotgirl28

New member
Mein

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם: untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם:weezer-beverly_hills- מהו דיסק השבוע שלכם-story of the year-Page Avenue

BrainDaMaGeD

New member
להלהללה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? perfect מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Nirvana- rape me Smile Empty Soul - Silhouettes מהו דיסק השבוע שלכם? Smile Empty Soul-Smile Empty Soul נמנמ תמונה..

bad astronaut

New member
../images/Emo175.gif

crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
alkaline trio- time to waste bleed the dream- should sum41-88 jimmy eat world- hear you me תמונה

bad astronaut

New member
אוי!

התבלבלתי בין השיר שלא הס"פ לדיסק השבוע... אז: דיסק השבוע
vanilla sky- waiting for something

n 0 f a r

New member
אני עונה...

my christmas list מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
complicated-good charlotte מהו דיסק השבוע שלכם
אממ..אין

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifאני../images/Emo9.gif

Perfect
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Scissor Sisters - It Can't Come Quickly Enough Dream Theater - Another day Coldplay - Speed Of Sound HIM - Sweet Pandemonium HIM - Killing Loneliness HIM - Vampire Heart
מהו דיסק השבוע שלכם
The Rasmus - Dead Letters

SPFAN

New member
שלי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? שיר השבוע של SP שלי זה One Day... סתם נדבקתי אליו מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Evanescence - My Immortal שיר ממש יפה מהו דיסק השבוע שלכם? המממ Christina Aguilera - Stripped היה לי אותו ממזמן אבל בשבוע האחרון אני שומע אותו מלא

My sacrifice

New member
איממממ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Perfect מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Lacuna Coil-Unsoken מהו דיסק השבוע שלכם?My Chemical Romance-Three Cheers For Sweet Revenge

../images/Emo41.gif אני../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע של ס"פ שלכם
untitlled, perfect מה שיר השבוע לש של ס"פ שלכם
dimond- reason.. שיר מושלם ומומלץ
:] וגם תגידי לו של אוהד חיטמןן מושלםם :] מהו דיסק השבוע שלכם
אני לא הכי שומעת דיסקים שלמים אני יותר שומעת כל מיני שירים במחשב אזזז השבוע אין דיסק

למעלה