שירי שולטת במצעד השנתי של91FM

ToXic BoY17

New member
../images/Emo41.gifשירי שולטת במצעד השנתי של91FM../images/Emo41.gif

טוב לא ראיתי שמישהו רשם אז ככה: שירי מימון היא זמרת השנה של רדיו
המדינה-91FM.
במצעד שנערך היום הכריזו בשעה האחרונה על שירי כזמרת השנה בהפרשים גדולים ממירי מסיקה(מקום2) ורוני דואני(מקום 3)!
שירי כמובן גם שלטה בראש המצעד:
"עד שתבין אותי"-מקום 8
"השקט שנשאר"-מקום 2 וכמווווובןןןןןן:
"אהבה קטנה"-מקום 1
שירי מימון היא השולטת במצעד השנתי!!!! המון מזל טוב לשירי מימון ה-מ-ד-ה-י-מ-ה

ToXic BoY17

New member
בבקשה!

חח והגיע הזמן באמת שגל יחזור לפורום ויעשה סיכומים כמו שרק הוא יודע לעשות!!!

nofar cohen

New member
גם במצעד של רשת ג'

שירי היתה זמרת השנה עם הפרש רציני ממרי מסיקה אהבה קטנה היה מקום 11 והשקט שנשאר מקום 1..שיר השנה של רשת ג'...

ToXic BoY17

New member
אז זה אומר ששירי ה../images/Emo47.gifמנצחת../images/Emo70.gif

שירי מימון זמרת השנה ב:רדיו לב המדינה,רשת ג',רדיו חיפה,90fm ורק גלגל"צ בגדו בה!
השקט שנשאר מקום ראשון ב:רשת ג', רדיו חיפה, YNET,90FM
השקט שנשאר מקום 2 ב:רדיו לב המדינה,גלגל"צ ומוסיקה 24-מצעד שנתי
אהבה קטנה מקום 1 ב:רדיו
המדינה

Cm 2004

New member
כל הזכיות של שירי בהודעה 1../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

* המצעד השנתי של רשת גימל * בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית שיר השנה: "אהבה קטנה" (מקום 11). "השקט שנשאר" (מקום 1). * המצעד השנתי של רדיו לב המדינה 91FM * בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית שיר השנה: "עד שתבין אותי" (מקום 8). "השקט שנשאר" (מקום 2). "אהבה קטנה" (מקום 1). * אנשי השנה במוסיקה הישראלית * שירי מימון (מקום 1). *נבחרי השנה של ראש 1 * בקטגוריית כוכב/ת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית שיר השנה: "השקט שנשאר" (מקום 1). * נבחרי השנה של וואלה * שירי מימון (מקום 1). * המצעד השנתי של Ynet * בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית שיר השנה: השקט שנשאר (מקום 1). * המצעד השנתי של גלגל"צ * בקטגוריית שיר השנה: "השקט שנשאר" (מקום 2). "אהבה קטנה" (מקום 11). בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 2). * המצעד השנתי של רדיו אמצע הדרך 90FM * בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית שיר השנה: "עד שתבין אותי" (מקום 15). "אהבה קטנה" (מקום 5). "השקט שנשאר" (מקום 1). * המצעד השנתי של רדיו חיפה * בקטגוריית זמרת השנה: שירי מימון (מקום 1). בקטגוריית שיר השנה: "השקט שנשאר" (מקום 5).

למעלה