שירשור אנימציות כי משעמם לי ואף אחד לא פותח פה הודעות חדשות.
T Torn New member 25/6/03 #1 ../images/Emo41.gifשירשור אנימציות../images/Emo41.gif כי משעמם לי ואף אחד לא פותח פה הודעות חדשות .
T Torn New member 25/6/03 #5 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
T Torn New member 25/6/03 #9 זהו ../images/Emo88.gif יש לי עוד הרבה אבל הם גדולים מדיי בשביל הפורום... מקווה שאהבתם .
J jt7785 New member 25/6/03 #11 מגניב ../images/Emo70.gif אהבתי בעיקר את הווישינג.... היא פשוט מדהימה בקליפ
H Human Nature New member 25/6/03 #12 קוראים לזה avatars ../images/Emo4.gif |טל| † אנימציה זה עם ציורים בכל מקרה, תודה הם יפים
J jt7785 New member 25/6/03 #14 מה פתאום...... זה לא אווטרס אווטר (באינטרנט) זה: סמל גראפי המייצג את המשתמש בקבוצות דיון ברשת....... ואם אתה לא רוצה אנימציות אז גיפים יהיה פה מתאים.
מה פתאום...... זה לא אווטרס אווטר (באינטרנט) זה: סמל גראפי המייצג את המשתמש בקבוצות דיון ברשת....... ואם אתה לא רוצה אנימציות אז גיפים יהיה פה מתאים.
H Human Nature New member 25/6/03 #15 אוקיי ../images/Emo13.gif |טל| |צלב| משתמשים בגיפים האלו לאווטרס. אני פשוט קורא להם אווטרס וזהו
M michalas New member 25/6/03 #16 זה טוףףףף../images/Emo70.gif אהבתי ביותר אתה רואה צחי, לפעמים השיעמום מוביל לדברים טובים.... חיחחייחחחח
זה טוףףףף../images/Emo70.gif אהבתי ביותר אתה רואה צחי, לפעמים השיעמום מוביל לדברים טובים.... חיחחייחחחח
T Torn New member 25/6/03 #17 מיכל../images/Emo9.gif אני מתגעגע , בכל אופן תסדרי את החתימה החדשה שלך או משהו, תעלי אותה למעלה^^^.
M michalas New member 25/6/03 #18 עכשיו זה פסדר מאמי../images/Emo35.gif וגם אני מתגעגעתתתת ואתה לא באייסיקיו...
A AngelFairY New member 25/6/03 #19 ../images/Emo15.gifממש מדליק... כל הכבוד על השרשור מאמי... אני מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו , לפני חצי שעה חזרתי הבייתה...
../images/Emo15.gifממש מדליק... כל הכבוד על השרשור מאמי... אני מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו , לפני חצי שעה חזרתי הבייתה...