שירשור דעות שירים

../images/Emo41.gif שירשור דעות שירים ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

ועכשיו תתחילו להריץ.., לשיר - עניים טובות!

עניים טובות : ../images/Emo168.gif

ללא ספק.., אחד השירים שהכיייי אבל הכי אהבתי כשהתחלתי לשמוע מוניקה... ומשם גם האמת התחתי לאהוב את שחר... פשוט שיר ענק לדעתי... השיר מתאר, איזושהי פגישה, או סוג של "הדלקות" על איזו צרפתיה שהוא ראה..., והוא פשוט רוצה לדת ה איתה או משהו כזה.... יש למישהו פירוש...? יאללה נו.., תנו פירושים ודעות

../images/Emo23.gif|ראש-כ|

אוף..יש לי בעיה להבין מסרים ורמזים...אלא אם כן זה מסר ברור (לדעתי..) כמו של כל החבר'ה...בגלל השופט וסטאף אבל הקטע של חדר ההמתנה ואנגליה היו לי הכי לא ברורים בעולם.. *מרגישה טיפשה נורא..*

עדי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

נוו תפרשי
את טובה בזה וגם אוהבת את זה

Just Adi

New member
איי נואו אבל... ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

אני לא ממש מכירה את השיר טוב... ולא שמעתי אותו כל כך הרבה... סורי
באתי לכתוב גם התנצלות בשירשור הזה אבל הקדמת אותי... פעם הבאה שתפתח דעות שירים אז אני אכתוב... זה נראה לי יהיה על הר של בייגלך (
) סורי

Silver Fox

New member
עיניים טובות-../images/Emo82.gif

סך הכל זה שיר די בסדר... המוזיקה וההתחלה די טובות, אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל להימאס...

אני מאוד אוהב את השיר הזה!../images/Emo66.gif

שיר קצבי ויפה כזה. הוא מספר על מישהו שכנראה נוסע לחו"ל וסיים קשר עם חברה שהייתה לו ועכשיו הוא רואה מישהי חדשה ואיתה התחה של קשר חדש. ככה אני הבנתי...

דווקא.... ../images/Emo168.gif

זה אחד השירים של מוניקה שאני חושב שבחיים לא ימעסו עליי...

נגה88

New member
../images/Emo140.gif i love u

היי חן! באתי לכאן לראות את הפורום שלך יש לך אחלה פורום!!! אל תשכח שאני תמיד תמיד תמיד אוהבת אותך! וניפגש היום בערב! בבביייייי

אוווווווווווווווווו..............

***וושט וושט*** (שריקות של ערסים) איזה חמודים....משינדורה עליכם כפרות קטנות שלי (טוב לא כל-כך קטנות)
תעשו חיים וד"ש לנגה.

חחחחחחחחחחחחחח

אני ומתן אתמול היינו מה זה שפוכים מעייפות אז הלכנו לבית ואיך שהגעתי הביתה פשוט נפלתי על המיטה ואמא שלי חשזה ששתיתי אלכוהול... חחחחח...איזה רומניה חחחחח.
אהה ולפני שהלכנו ישבנו כזה ובא איזה ערס אחד נראה לי אטיאס והוא כזה שואל אותנו אם אנחנו בצופים אז אמרנו לו שכן והראיתי משהו למתן בפלאפון אז הוא כזה אומר לי תראה לי ת'פלאפון שנייה אז אמרתי לו שלא אז הוא אמר הנה קח אפילו ת'פלאפון שלי תחזיק אני לא גונב לך ואמרתי לו שלא ואז הוא התחיל לתפוס לי את הפלאפון ואז בא חבר שלו ודחף אותו מעליי... פיכסה ערסים!!!

למעלה