שירשור הביוגרפיה שלי

../images/Emo41.gifשירשור הביוגרפיה שלי../images/Emo41.gif

בתאריך 07.09.73 יצאה לעולם בשיקגו אנסטסיה ניורקיק לאבא רוברט יורקיק ולאמא דיאן הארלי (שלאחר זמן מה התגרשו
) ולאחות הגדולה שונהה(שכיום היא המאמנת כושר הפרטית שלה).
גלרית אנסטסיה בצעירותה

המשך../images/Emo41.gif

לאחרר זמן מה נולד לאנסטסיה אח קטן, בריאן שמו
. בעקבות ביקור מאחורי הקלעים של עבודתה של אמא, החליטה אנסטסיה שהיא מעוניינת ללמוד ריקוד. לאחר זמן מה הוריה של אנסטסיה התגרשו. אנסטסיה עברה לגור עם אמא שלה בשיקגו. שהגיע אנסטסיה לגיל 14 חזרה אנסטסיה לניו יורק כדי ללמוד להגשמת חלומה בבית הספר לאומנויות הבמה עליו מבוססת הסידרה "תהילים". בזמן לימודיה בבית הספר לאומנויות הייתה אנסטסיה בין התלמידים והתלמידות שלא חיפשו עבודה במהלך הלימודים, בשל כך שלא הייתה בשלה בהחלטה במה היא רוצה לעסוק. אנסטסיה "זכתה בכבוד" להופיעה בתוכנית "מועדון MTV" לאחר שסיימה את התיכון, ואף להופיעה בקליפים של Salt N’Pepa.

ממשיך../images/Emo41.gif

ערב אחד שהופיעה אנסטסיה במועדון MTV, צפה בה המפיק או.ג´י פירס (שעבד אם אמנים כמו: סיסי פניסטון), והתרשם ממנה. לאחר התוכנית ניגש אליה המפיק ושאל את אנסטסיה עם היא יודעת לשיר את התשובה אין צורך לומר. אנסטסיה עברה יחד אם המפיק ללוס אנג´לס והחלה יחד איתו לעבוד על כמה שירי דמה כדי להציג אותם לפני חברות התקליטים. לאחר ששמעו מספר סרובים מחברות התקליטים נפרדו כל אחד לדרכו. אנסטסיה התייאשה מעניין המוסיקה, והחלה לעבוד למחייתה בעבודות מזדמנות כמו מכון קוסמטיקה ועוד. בשנת שכנעה אותה הסוכנת הפרטית שלה להשתתף בתחרות כישרונות של ערוץ המוסיקה MTV, אנסטסיה כמובן קיבלה את ההצעה. למרות שאנסטסיה שלא זכתה במקום הראשון קיבלה אנסטסיה פניות רבות של מנהלי חברות תקליטים, ואף זכתה לטלפון ממלך הפופ הנצחי מייקל ג´קסון, שלא היה יכול שלא להתרשם מהכישרון המדהים שהפגינה אנסטסיה.

המשך../images/Emo41.gif

בשנת 1999 חתמה אנסטסיה על חוזה הקלטות אם חברת ההקלטות Daylight. בחברת ההקלטות עבדה אנסטסיה אם כמה מהמפיקים הטובים ביותר, ביניהם ריקי וויק (שעבד אם אמנים כמו מריה קארי וסלין דיון), קרל סטורקן ואוון רוג´רס (שעבדו יחד אם להקת הבנים אן סינק). בשנת 2000 הוציאה את הסינגל IM OUTTA LOVE (שהגיע למקום השני במצעד הדאנס האמריקאי ולעשרת הגדולים כמעט בכל המצעדים.) מתוך האלבום Not That Kind שיצא חודשים לאחר מכן, והניבו את הלהיטים Not That Kind, Coboys & Kisses, Made For Lovin' You.
גלרית תמונות מהקליפים מתוך האלבומים NTK וFON

ממשיך../images/Emo41.gif

אלבום Freak of Nature שיצאה ב2001 נכתב, נערך, הופק והוקלט בכחודשיים, זמן שיא שכמובן לא פוגע באיכותו או בהצלחתו ברחבי העולם (אך לצערה של אנסטסיה ולצערנו המעריצים לא הגיע האלבום לאותה הצלחה של האלבום הוקדם -ראשון). האלבום Freak of Nature הניב את להיטים מצליחים הבאים: פייד מי דוז, ואן די אין יור לייף, למה שיקרת לי? והסינגל יול נאור בי אלון. לאחר כמה חודשים יצא כירסת הספיישל (והמוגבלת) של האלבום עם שיר הנושא של המונדיאל אותו שרה אנסטסיה (BOOM) ועד שירים שלא נכנסו לאלבומים הקודמים.
גלרית סינגלים,אלבומים ודיוידי

המשך../images/Emo41.gif

בשנת 2003 הפילה אנסטסיה
על מעריציה, חובבי המוסיקה שלה, משפחה, חברים ובעיקר על עצמה; אנסטסיה הובחנה כחולת סרטן השד, אך למזלה המחלה הובחנה מוקדם בעת בדיקות ממוגרפיות, שלא היו צריכות בכלל להתבצע. הסרטן התגלה מוקדם, וכמובן הוצאה בניתוח שערך 7 שעות. "במקרה והסרטן היה מתגלה חודש לאחר מכן היה הסרטן יכול לסכן את חייה של אנסטסיה בשל האגרסיביות של הסרטן" הצהיר הרופא של אנסטסיה.
ראיון בוידאו על הסרטן
תרגום הראיון שנעשה על ידי חבר הפורום יגאל

ממשיך../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהמשך שנת 2003 יצא לאקרנים סרט שובר קופות ושמו "שיקגו". את שיר הנושא (Love Is A Crime - אהבה היא פשעה) לשיקגו שרה לא אחרת מאשר אנסטסיה.
מכאן אתם מוזמנים להמשיך ולאגיב על הביוגרפיה
.

קולה כבוד על ההשקעה../images/Emo29.gif

ותסלח לי אבל אני חייבת לתקן את השגיאות כתיב שלך.. אם זה מפריע לך תגיד..יש לי רגישות יתר לזה

למעלה