שירשור היכרות ראשוני

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifשירשור היכרות ראשוני../images/Emo13.gif

השאלות הרגילות: שם: גיל: מיקום: דרכים ליצירת קשר: תמונה:
השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"?
השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי?
שבוע טוב!

דללה

New member
../images/Emo199.gif

השאלות הרגילות: שם: שני גיל: 18 מיקום: ר"ג דרכים ליצירת קשר: במסרים תמונה: ידיד שלי ואני
השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? משהו בריאלטי הזה משך אותי. זה נחמד לגלות איך לפעמים בן אדם חיצוני הוא זה שמתקן דברים.. השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? כל כך!

Itay Simons

New member
אני ../images/Emo9.gif

השאלות הרגילות: שם: איתי גיל: 18 מיקום: ר"ג דרכים ליצירת קשר: בפרטים שלי
תמונה: השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? אממ...כי היא שונה קצת...סוף סוף משהו תמים בטלויזיה, אני מניח...
השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? כן
(איזה יופי שאני מסכים עם עצמי
)

../images/Emo26.gif

השאלות הרגילות: שם:מורג
מיקום: צפון הארץ... דרכים ליצירת קשר: איסי תמונה: השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? כי זה מעניין
השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? עדיין לא עברתי את זה
שבוע טוב! תודה

היי

השאלות הרגילות: שם: רביד גיל: מעל 30, נ+2 מיקום: נגב דרכים ליצירת קשר: פה? תמונה: עדיף שלא השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? כי היא קרובה לליבי, גם לי יש ילדים ולפעמים בעיות, ויכוחים וכו, ולפעמים אני לומדת מהסידרה דברים, אם כי קשה ליישם את כל העיצות במציאות, כי כל ילד והורה הוא משהו אחר. השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? כל בגרות זה דבר נוראי, במיוחד מתמטיקה, המקצוע הכי נתעב בעולם.

אני גם עם סיוטים בלילות מהמתמטיקה

יש לי לא מעט חלומות שאני עדיין לומדת מתמטיקה ונכשלת, ואני כ"כ שמחה לקום בבוקר ולראות שאני אחרי בגרויות.

aviah

New member
שלום

שמי אבי, אני בן ארבעים, נשוי + 1, ממרכז הארץ. למה אני אוהב את הסידרה: כי אני רוצה ללמוד מטעויות שאנשים חארים כבר עשו ולהיות הורה טוב יותר. בגרות באזרחות: אני באמת לא זוכר...

The Psycho Girl

New member
שלום לכולם =]

השאלות הרגילות: שם: אורלי גיל:16 מיקום:אשדוד דרכים ליצירת קשר: איסיקיו תמונה: אם היה לי מושג איך להעלות ... השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? אני אוהבת את הבריטי , צריך לנסות גם את הישראלי =] השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? נראה לי שכן נגלה שנה הבאה =]

digikids

New member
שלום לכולם...!

השאלות הרגילות: שם: חסוי גיל: 13 מיקום: איזור ירושלים דרכים ליצירת קשר: בפורום ובמסרים תמונה: לא... השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? כי זה מלמד לעתיד איך לגדל ילדים..וגם כי זה אחלה סדרה! השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? אני רק בכיתה ז' אז..אני יכול רק לשער שזה נוראי..

bat7dp

New member
מצטרפת

גיל:20 מיקום:ירושלים דרכים ליצירת קשר:מסר אישי תמונה:של אחיינית החדשה שלי. למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"? כי זאת סדרה מעניינת שכיף לצפות בה. אמנם ראילטי אבל לא "טראש" אלא איכות. באמת בנאדם, שעם כל טוב הלב והסבלנות המירבית בא לעזור לארחים! ולמה לא להתחיל להתכונן עכשיו? חינוך הוא דבר נורכב. ואמנם במשפחות וילדים צעירים עסקינן, אבל אני מרגישה שלכולנו יש הרבה מאוד מה ללמוד, אפילו ביחס אחד לשני בחיי היום יום (משפחה חברים וסתם אנשים) ולגבי בגרות באזרחות- חחחחחחחח כנאמר "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי..." איזה כיף... שנה הבאה באוניברסיטה העברית בירושלים!

orel229

New member
היי.. אולי זה קצת מאוחר אבל בכל זאת..

השאלות הרגילות: שם:אוראל גיל:15 מיקום:נתניה דרכים ליצירת קשר:מסרים.. תמונה:ממ.. אין לי מושג איך מצרפים תמונה.. השאלה של שני: ღ שני ღ אומר/ת: למה אתם אוהבים את הסדרה "סופר נני"?לא יודעת.. ראיתיתאת הפרק הראשון וזה פשוט משך אותי ומאז אני צופםה כל שבוע.. השאלה של איתי: נכון שבגרות באזרחות זה נוראי? ממ.. לא ניסיתי.. עוד לא הגעתי לבגרויות אבל אם אתה אומר.. אני מאמינה חח

למעלה