שירשור היכרות

../images/Emo41.gif שירשור היכרות ../images/Emo80.gif

הנה גדלנו והתרחבנו, יש כאן הרבה גולשים אז בואו נספר קצת על עצמנו: שם: אפשר כינוי אם מפריע הפרטיות גיל: גר ב: מקצוע: תחומי עניין: מגוון החיות שלי: נסיון אם יש: איך הגעתי לתחום: ואתם מוזמנים להוסיף:

טוב אני אתחיל!

שם: תופיק גיל: 16ו9 חודשים! גר ב: דאלית אל כרמל מקצוע: תלמיד תיכון מגוון החיות שלי: תרנגולות + כלב חמודדדד+ שלוים+ יונים נסיון: כבר מעל 5 שנים אני מגדל ורכשתי מלא ידע איך הגעתי לתחום: כנראה אצלנו זה עובר בתורשה! ...אבא שלי גידל פעם ליד הבית כמה אפרוחים עם אמם ותמיד אהב תרנגולות וכול פעם היה מספר לי סיפורים על החיות שהוא גידל......דוד שלי גם כן מגדל ותמיד הייתי מבלא שמה אצלו ואז יצא לי בראש רעיון לעשות לול ולהתחיל לגדל וככה התחלתי!

טוב בסדר אני אתחיל ../images/Emo3.gif

שם: רונן גיל: 37 גר ב: קיבוץ בגליל המערבי מקצוע: מטפל ומעסה הוליסטי תחומי עניין: מחשבים, מד"ב פנטסיה, חיות, גאדג'טים. מגוון החיות שלי: 3 קוקטלים, 4 תוכונים (+5 גוזלים) 2 שרקנים, 4 ארנבונים, 5 תרנגולות (+4 מחר מגיעות) 2 עיזים, 2 חתולים, 1 כלבה. נסיון אם יש: רק מה שאני עושה בבית שלי. איך הגעתי לתחום: תמיד אהבתי חיות, ואישתי עבדה בפינת חי, ובלול תרנגולי הודו, אז החלטנו שאנחנו רוצים לגדל הרבה חיות בבית. עכשיו אתם

nogen

New member
אני מצטרף

שם:נוגן צברי גיל:18 וחצי גר ב:לפיד (ליד מודיעין) מקצוע:תלמיד במכינה קדם צבאית תחומי עניין:בע"ח,צמחים ומסורת מגוון החיות שלי: 4 תוכונים 7תרנגולות ו-2 תרנגולים ו9 אפרוחים מספר צבי יבשה וכלב גולדן רטריבר (בשם בנג'י) איך הגעתי לתחום: אהבה כנראה מולדת

kerengil

New member
גם אני

שם: קרן גיל: 37 גר ב: ישוב בגליל המערבי מקצוע: דיאטנית תחומי עניין: תזונה, בעלי חיים, חימר פולימרי, גינון ועוד ועוד ועוד... מגוון החיות שלי: 17 תרנגולות, 2 כלבות, 2 שרקנים, חתולה נסיון אם יש: הרבה שנים של גידול כלמיני איך הגעתי לתחום: אהבה לחיות עוד מהילדות, מקום לגדל אותם...

Sweet Fantasy

New member
היילו.. ../images/Emo13.gif

תחומי עניין: בע"ח, מוזיקה, אומנות, אוכל (בישול וכו.. אבל גם לאכול
) מגוון החיות שלי: תוכים, 3 כלבים, 2 חתולים נסיון אם יש: במה? איך הגעתי לתחום: תמיד אהבתי בע"ח ואתם מוזמנים להוסיף: Long time no see

למעלה