B butbut New member 13/8/07 #86 ../images/Emo26.gifאני עונההההההההה חייח ^^ ../images/Emo36.gif שם:בת-אל-בת'-בוט גיל:16 וחצי חיחייי ^^ מסן -[email protected][אתן מוזמנות להציע לי חברות\נישואין-לשלוח לי תגובות נאצה-או סתם לחפש עם מי לחפור ולהעביר ת'זמן אצלי] מאיפה:חור ליד נתניה-קדימה ^^ פיבוריט: דני שקסעשמקסע! תמונה:חיחי יש לי 2=] ^^
../images/Emo26.gifאני עונההההההההה חייח ^^ ../images/Emo36.gif שם:בת-אל-בת'-בוט גיל:16 וחצי חיחייי ^^ מסן -[email protected][אתן מוזמנות להציע לי חברות\נישואין-לשלוח לי תגובות נאצה-או סתם לחפש עם מי לחפור ולהעביר ת'זמן אצלי] מאיפה:חור ליד נתניה-קדימה ^^ פיבוריט: דני שקסעשמקסע! תמונה:חיחי יש לי 2=] ^^
B butbut New member 13/8/07 #87 ../images/Emo26.gif עוד אחת כי אני..שונאת להצטלם,ואלה התמונות היחידות שיצאתי.. נורמאלי איכשהו! בהן=]
M McSon of Busted New member 13/8/07 #223 ../images/Emo150.gifאחחחחחחחחח../images/Emo99.gif מתי כבר אזכה לעשות אותך????
B butbut New member 13/8/07 #225 את מוזמנת מתי שבא לך=]XDDD השאלה היא הפוכה. מתי אני יעשה אותך??=]]]]
M McSon of Busted New member 13/8/07 #226 ../images/Emo150.gifבדיוק מתי שאני אעשה אותך! P: באותה השנייהDD: כל הקטע זה שאנחנו גרות מרחק 3 דקות נסיעה אחת מהשנייה!! DDDDD:
../images/Emo150.gifבדיוק מתי שאני אעשה אותך! P: באותה השנייהDD: כל הקטע זה שאנחנו גרות מרחק 3 דקות נסיעה אחת מהשנייה!! DDDDD:
B butbut New member 13/8/07 #232 חחחחח כע אה?זה ממש טיפשי כול הקטע הזה. אגב אולי מחר או ברביעי ההבא אני בצורן חח=]
ד דני האלה New member 14/8/07 #284 אעאעאעאעה גמלי יש טלפון ורוד כזה [רק פחות חזק] ואני מבואסת ממנו =( כולם אומרים לי שהוא מכוער O: חח סתם נו.. אני שמחה שיש עוד משהי עם טלפון ורוד DD: נממ... את יפההההה
אעאעאעאעה גמלי יש טלפון ורוד כזה [רק פחות חזק] ואני מבואסת ממנו =( כולם אומרים לי שהוא מכוער O: חח סתם נו.. אני שמחה שיש עוד משהי עם טלפון ורוד DD: נממ... את יפההההה
B butbut New member 14/8/07 #285 תודהה=] חח אני לא אוהבת ת'צבע שלו.. הייתי מעדיפה שחור. אבל אני לא שמה על אף אחד. דווקא בגלל שאמרו לי שהוא מכוער אני אוהבת אותו יותר חח=]
תודהה=] חח אני לא אוהבת ת'צבע שלו.. הייתי מעדיפה שחור. אבל אני לא שמה על אף אחד. דווקא בגלל שאמרו לי שהוא מכוער אני אוהבת אותו יותר חח=]
B butbut New member 13/8/07 #116 מסכנים..כול מי שגר שם הוא מסכן. זה חור תקוע באמצע העולם. אני מתכחשת לעובדה שאני גרה שם. *מתכחשנית*
I Intoxicate My Mind New member 13/8/07 #127 היער שלך.. כ''כ.. כ''כ.. גם לי היה כזה פעם עד שדפקתי עליו שלוש שכבות צבע :'( בוטיק את מהממת
I Intoxicate My Mind New member 13/8/07 #191 XDDDDD וואי לא שמתי לב >< אין אין אני על הרצפה עכשיו XDDD