שירשור הכרות חברים בפורום

../images/Emo41.gif שירשור הכרות חברים בפורום ../images/Emo41.gif

מכיון שהפורום חדש אני חושב שרצוי לעשות הכרות של הנפשות הפועלות כאן אז אני ראשון שמי גיא מנשרוב תושב לוד מזה כ30 שנה נשוי + 2 עובד בשירותי כבאות והצלה איילון כבר 14 שנים

יפה.. : )

ב"ה אני השני. שמי: איציק לוי תושב השפלה רווק כתב פוליטי בעיתון ואחראי רשת מחשבים במוסד ממשלתי.

lj101

New member
אוקי אז אני בן 30

תושב רמלה נשוי +2, מנהל מחשוב בארגון ממשלתי, ומצפה בזמן הקרוב לקבלת אישור להיות אישיות פוליטית ברמלה.

רחלי29

New member
lj101 בהצלחה

ואני מקווה שתפעל ככל יכולתך למען התושבים ברמלה בהצלחה

ESU Boscorelli

New member
אז אמממ אני...

אני רועי... בן 17... לא תושב לוד אבל מתנדב בתחנת כיבוי אש איילון על גבול רמלה לוד, גיא האחראי עליינו...

מזל טוב

גיא כול הכבוד על המעמץ והכוח להפעיל פורום חדש וניפלא ונקוה שהיו בו דיווחים חמים על אירועם ברמלה לוד. ישר כוח ותמשיך להיות פעיל בכול תחום שיעוזר לכבאות

אהלן

אני רועי גבאי בן 20(שבוע הבא ב30.6-בן 21) אני תושב ראשון לציון ואז ומתמיד זהו כיום אני עובד גם בבית מלון בת"א-וגם במסע אחר ממתן לטיסה לחו"ל ... וזהו

היי אני קטנה כאן!!!

אוקיי אז אני שני רדמן, בת 17 מלוד... תלמידת כתה יב' (היי עליתי כתה)... מי שמעוניין לדעת עוד, באמת רק תשאלו... אני אשמח לענות, לדבר והכל.... אההה ויש בכוונתי להיות מאוד פעילה בפורום ואף לייצג את הנוער שעתיד לטול חלק בפורום זה בגאווה...

הולה הולהההההה אני שלומית..

בת 17 (עוד כמה חודשים) גם אני עולה לי"ב... אני לומדת ברמלה לוד חח מהנסחפים.. סתם מי שרוצה לדעת עוד שישאל..

רעיון טוב לשרשור.. ../images/Emo8.gif

אז ככה.. אני תושב רמלה כבר 17 שנה, מאז הולדתי למעשה (פרט לשנה אחת באמצע אבל זה לא נחשב
) בתום הקיץ (שלא יגמר לעולם) אתחיל סוף סוף את כיתה י"ב, גם כן בתיכון רמלה-לוד אמממ.. זהו בינתיים, מי שרוצה לדעת עוד משהו מוזמן לשאול :)

למעלה