שירשור הכרות

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifשירשור הכרות../images/Emo41.gif

כי כל פורום חדש (וגם לא כל כך חדש) צריך כזה:
שם:
אייסיקיו/מסנג'ר:
שיר אהוב של שרון:
תמונה (אם בא לכם
) שבת שלום ונתראה במוצ"ש (בנתיים תציפו פה
)

simpsonits

New member
../images/Emo9.gif

שם: ניצן גיל: 15 גר/ה ב...: מרכז אייסיקיו/מסנג'ר: 176787737 שיר אהוב של שרון: מדבר לציפורים, ציפור תמונה (אם בא לכם ) :]

red butterfly

New member
../images/Emo26.gif

שם: אילת גיל: 16 וחצי גר/ה ב...: ראש העין אייסיקיו/מסנג'ר: 167667088 שיר אהוב של שרון: "מחר יקרה לי משהו טוב" ו"ציפור", אבל זה משתנה

דילנית

New member
אני

שם:יעל גרה:חיפה שיר אהוב של שרון:המון שירים שלו "סיכוי קלוש" "בסוף היום" "מחר יקרה לי משהו טוב" "אשה אשה" ועוד...

noooga

New member
../images/Emo79.gif

שם: נגה גיל: 15 גר/ה ב...: אזור השרון אייסיקיו/מסנג'ר: אם מישהו רוצה הוא מוזמן לשלוח מסר.. שיר אהוב של שרון: כמעט כל השירים אבל הכי הכי הכי זה "מדבר לציפורים"

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שם: שיר גיל: 18 (מה 18? לא! אני מכחישה. עדיין 17.) גר/ה ב...: נתניה אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של שרון: מחר יקרה לי משהו טוב. אבל אין שיר של שרון שהוא לא אהוב:) בהצלחה הודיה:)

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: עוד חודשיים 18 גר/ה ב...: מודיעין אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של שרון: יש יותר מידי

orguy

New member
אוקיי.......

שם: אור גיא גיל: 18 גר במרכז איסיקיו/מסנג'ר: נפטרו בטרם עת שיר אהוב של שרון: "סיכוי קלוש"

שלמונזה

New member
אני אני אני ../images/Emo168.gif

שם: יפית גיל: 26 גר/ה ב...: ג"ש אייסיקיו/מסנג'ר: yafitr @ tapuz.co.il כמובן בלי הרווחים שיר אהוב של שרון: האמממממ ציפור בראש ובראשונה, ימים קשים, סיכוי קלוש ועוד הרבה תמונה (אם בא לכם ) נההההההההה לא בא לי

.

שם: ליבי ברבי גיל: 18 וקצת גר/ה ב...: מודיעין אייסיקיו/מסנג'ר:- שיר אהוב של שרון: "לא אין לך מה לחשוש, הכל אצלך בראש, אין נחמה בפחד..." תמונה (אם בא לכם )

didi1309

New member
היי...!!

שם: עדי גיל: 14, אנ י הכי קטנה הא?
גר/ה ב...: אזור השרון.. אייסיקיו/מסנג'ר: שיר אהוב של שרון: אוף שונאת את השאלה הזאת.. יש יותר מדי!! ואני אפרט: מדבר לציפורים, ימים קשים, אין נחמה בפחד, מחר יקרה לי משהו טוב.. ועוד רבים וטובים!!

Principesa Reut

New member
גם אני? ../images/Emo12.gif

שם: רעות גיל: 16 שיר אהוב של שרון: המממממממממ סיכוי קלוש, ימים קשים, ציפור
, אשה אשה ולא לבד.

mayooosh

New member
../images/Emo13.gif

שם: מאי גיל: 15.5
חחח גר/ה ב...: איזור השרון אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של שרון: מה שאני רוצה, כמה כמה, ציפור, קשה לבחור..

למעלה