שירשור העידכונים

Mika מיקה

New member
גמני עדכנתי - עדכון ראשון ../images/Emo6.gif

אחרי שעות של התבררויות וסיבוכים עם פונטים ומחיקות והדגשות וכל מיני כאלו
(מה בסה"כ רציתי ? לכתוב ! אז מה אם אני לא מבינה כלום ב- HTML ?), העיקר שבסוף הצליח לי, לא הכי מושלם שבעולם, אבל הכי קרוב לשם. עם הזמן אשתפשף ואשתפר - מבטיחה
ובנתיים ... אתם מוזמנים שבוע טוב מיקה

Mיקי_

New member
../images/Emo124.gif גם אני עידכנתי

והנה העידכון תחילה... אגב, מנהל האתר ואני נפגשנו השבוע והוא אמר שבאים מפה הרבה קוראים... אז אני גאה מאד... איזה כיף בתפוז

גם אני עידכנתי - משפט חרוש לטעמי...

אני עידכנתי.. זה כבר לא נשמע מעניין. אבל מה לעשות, אני עידכנתי היום ! תקראו ותהנו. שקוז

איה@

New member
שקוז ועידו ../images/Emo70.gif - ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני מקווה שהבנתם ת´רמז.................
ל-ש-ר-ש-ר חן חן
איה.

al-x

New member
תתחדש ../images/Emo6.gif מאיפה אתה לוקח את

התמונות שתמיד מופיעות לך שם למעלה בבלוג?

binba

New member
נחמד ../images/Emo13.gif (אבל...)

כמו תמיד, עיצוב נחמד מאוד, אם כי לא שונה בהרבה מהקודם. אבל...כפי שכבר אמרו לך כאן בעבר - קצת חבל שהעיצוב מבוסס על תמונה שלא אתה צילמת, ואם איני טועה - גם השמש לקוחה מהצורות המוכנות של התוכנה הגרפית (לא?). אם הבנתי נכון, אתה מתמקד בבלוג הזה יותר בעיצוב מבתוכ - אז לפחות שהעיצוב יהיה כולו "מעשה ידיך"...ולא ממאגר תמונות זה או אחר. זהו. וסליחה על הקטנוניות, רותם.

אסף כץ

New member
ומה יעשו אלה אין להם מצלמה?

כמוני
אין שום דבר רע בלהשתמש בתמונות שלא שלך כל עוד הן קשורות אליך איכשהו, אני צודק? כמובן שרק אם אלה תמונות שמותר להשתמש בהם בחינם או שקנית אותם.

העיצוב הפעם הוא לא עיצוב חדש

הוא חידוש של העיצוב הקודם.. שינוי, שאני חושב שהוא לטובה.. ואסף, גם אני מאוד אהבתי את הרגליים, אבל לאנשים נמאס לבהות בכפות רגלים. העם דורש שינוי !

אסף כץ

New member
שי../images/Emo70.gif, אם אתה כבר פה

אולי אתה מכיר עוד אתרים עם תמונות? אני פשוט מחפש תמונה ספציפית ועדיין לא מצאתי אותה. תודה מראש

למעלה