שירשור העידכונים

אסף כץ

New member
גורו../images/Emo35.gif עדכנתי../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

זהו, רק רציתי להגיד שעדכנתי www.guru.il.gs או www.guruak.da.ru או www.guruak.tk הידעת
ה-ak בכתובת של גורו הוא ראשי תיבות של השם שלי AK=A.K=ASAF KATZ איזה יופי

freedom rider

New member
ברור שנושא שרשור העדכונים קרס לגמרי

אז אני תופס טרמפ על הודעת העדכון בזו. אני בד"כ לא מודיע על עדכונים אצלי, אחרת תיאלצו לראות איזה 2-3 הודעות ביום ממני, אבל גם אני במעדכנים. תיראו עסוקים למקרה שהמשיח יגיע. (מחווה לנוי-נוי)

al-x

New member
גם אני עדכנתי, והיום בערב יהיה

עדכון נוסף, כנראה גם עם תמונות שצילמתי. ועוד משהו, אני רואה שהתחילו לכתוב אצלי תגובות, זה מאוד מעודד להמשיך הלאה ולעדכן. רק הערה קטנה, התגובות הן אנונימיות ונדרשת הרשמה לאתר על מנת לכתוב בשמכם, לצערי אין אפשרות (נכון לעכשיו) לכתוב תגובות בשמכם ללא הרשמה, ההרשמה היא קצרה ופשוטה ולא דורשת מכם כלום. מי שלא מעוניין להירשם (כל אחד והסיבות שלו) יכול פשוט לחתום את שמו בסוף התגובה. בֳּלַה בֳּלַה בּלוֹג

vitman

New member
גםאניעידכנתי!!!

בלי רווחים ובלי פשרות !!! וגםליישמערכתתגובותשלאכותביםבהשוםדבר.

אסף כץ

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

../images/Emo32.gif הכנתי כפתור חדש לפורום בזמן ש

עיצבתי מחדש את קומנט סנטר. העיצוב יעלה רק כשהמערכת החדשה תעלה, אבל בכל זאת, מי שרוצה להשתמש בכפתור הזה מוזמן.

o_mer

New member
סוף סוף משהו קצת מעניין באהמ.נו

כמה כיף זה לבנות לעצמי פרוייקטים. תגובות יתקבלו בברכה. (לבחורה יש בעיות בפנים וברגליים, אני יודע...) לילה טוב עומר.

למעלה