שירשור העידכונים

• פותח הנושא wapy
  • פורסם בתאריך

wapy

New member
מלחמת 3 הרגלים מפסח לסוכות @

כולנו נחרדנו בערב פסח י"ד ניסן תשס"ב כאשר שמענו על הפיצוץ בליל הסדר בנתניה. היום שבעה חודשים מאוחר יותר הגענו לרגל השלישי , סוכות. הרבה מים עברו בירדן כידוע בחג נידונים על המים. לדעתי שבעה ימים לאחר הרגל יעלם ערפאת כי זה התנאי למנהיגות אלטרנטיבית. למטה לינק לדברים שנכתבו פורום לפני יותר משנה מתברר שדרוש הסדר עם חזון ---------- לינק למה שנרשם כאן לפני שנה.... הסדר עם חזון........................ wapy :מאת 09:14 :שעה 25/10/2001 :תאריך פר´ "לך לך" :"הפרד נא מעלי" - ותוכנית "ברית המחוזות" קטע, הפרוט למטה בקישור "..... ערפאת לא רלוונטי יותר יש לבנות מנהיגות מקומית אוטנטית לשקם את מצבם הכלכלי, בכל מחוז ...." http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=5873357 ויותר מאוחר פרוט קטע: "... wapy :מאת 16:46 :שעה 16/04/2002 :תאריך הסדר עם חזון - "ברית המחוזות"............... "ברית המחוזות" - הסדר עם חזון א. ההסדר מודולרי, ניתן לעצב אותו בהתאם לנסיבות המשתנות באזור ב. ההסדר יעבור תקופת מבחן ארוכה , במהלכה ניתן יהיה לשנות מרכיבים שונים ג. ההסדר נותן אופק מדיני הן לישראלים והן לפלשתינאים. ד. ההסדר נותן מענה למערכת היחסים לכל המדינות באזור. ה. "אזורי החיץ" המהווים 20% .שטח זה יכול להגדיל המחוזות עד 50% ו. ההסדר לעת מלחמה שומר על בטחון ישראל ז. ההסדר לעת שלום נותן עתיד טוב לפלשתינאים ח. תקום "ועדת גבולות" לעצב את המחוזות ו"אזורי החיץ" ----ד´ אייר תשס"ב ----------- מלחמת 7 השבועות - "היום שאחרי"................................. מה היעד? מה "ביום שאחרי" לאחר "ביעור חמץ"? יש לספור 50 יום עד שבועות - ואז לעצב סופית את "ברית המחוזות" לאחר מבצע "חומת מגן" לעבור להגדרת 20% משטח יו"ש - "אזורי חיץ" לעצב את המחוזות הערביים ב -40% מיו"ש את המחוזות היהודיים ב- 40% מיו"ש - ושלום על ישראל. http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6656928 ....." חג שמח שח ירושלים wap יעו"ל - יורדים עולים פרוט הקישורים: 1. לרשום במנוע החיפוש, כאן בפורום, את הניק שלי wapy 2. להכנס לקישור למטה , שם נמצאים הקישורים המלאים http://clubs.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=club/club_index&forum_id=1093

vitman

New member
אז מה נסגר ???

זה מקובל לספר שעדכנתי , או שזה מיותר ?

איה@

New member
קובי - איזו שאלה?? ../images/Emo26.gif

בטח ובטח שמקובל! וכמה שיותר - הרי זה משובח. לימים יותר שמחים.
איה.

Mיקי_

New member
למעשה, אני מחכה לראות את שמך

תחת ענף העידכונים, אחרת איך נדע אם לבדוק? ובכן, ראיתי שפיספסתי לא מעט עידכונים אבל קראתי בשצף קצף, אני לא יודעת למה אבל היומן שלך (סליחה היומן זה רק חלק, זה בהחלט בלוג) הוא זה שמוציא ממני הכי הרבה חיוכים ואמוציות... אולי בגלל שהוא פשוט, אולי בגלל האהבה הטהורה כל כך לאומנות, למשפחה שלך (זה נשמע כל כך כיף!)... כך שכן, זה מקובל, זה רלוונטי, וזה אפילו הכרחי, כי יש מי שמחכים פה לשמוע את ה"עידכנתי" הקטן שלך, שעושה כל כך הרבה

Mיקי_

New member
יומן פרידה

וכן, היום סוף כל סוף היתעדכן יומן שכתבתי כבר יום חמישי, לא הצליח להתעדכן עד עכשיו מסיבות ששמורות עם ביפ, ולי אין מושג עליהן, אבל בעזרתו האדיבה של ידיד שלי, זה סוף כל סוף הצליח... אבל שמחות לחוד ודמעות לחוד. זה יומן פרידה שלי לעת עתה, אני לוקחת הפסקה מכתיבת און ליין. אולי אחזור לביפ בעוד זמן, אולי אחפש לי בית משל עצמי (אם יש לכם המלצות על שרשראות שאתם חושבים שמתאימים לי, ולדרך הכתיבה שלי - מי שעקב עד כה - אני אשמח לקבל אותן בשיא הרצינות) אבל זה לא פרק אחרון ביומן, אני בטוחה שאני אעשה עוד משהו עם מה שכתבתי עד עכשיו, ראבק שנה ורבע כתיבה לא הולך ברגל... אשמח אם תכנסו

shfiut

New member
חזרתי הביתה ../images/Emo82.gif

היי, חזרתי אחרי כמעט שבוע מדהים ומטורף בקפריסין. במקום חוויות בנאליות על חופים וכפרים, כתבתי על פנצ´ר, ומה שהוא מסוגל לעשות לך כשהוא קורה במקום הלא הנכון ובזמן הלא הנכון.

למעלה