שירשור העידכונים
א איה@ New member 14/4/02 #3 אמיר ../images/Emo82.gif ../images/Emo26.gif כמו שאתה רואה העברתי את ההודעה שלך לשירשור המתאים. אתה בטח נורא מתרגש - ולחוץ לא? אני שמחה שמצאתם, עכשיו תתכונן לסידורים וביוקרטיה אין סופית..... אבל בסופה, תוכל לכתוב ב"איש שבקיר" מביתך שלך. בהצלחה! תמשיך לדווח. איה.
אמיר ../images/Emo82.gif ../images/Emo26.gif כמו שאתה רואה העברתי את ההודעה שלך לשירשור המתאים. אתה בטח נורא מתרגש - ולחוץ לא? אני שמחה שמצאתם, עכשיו תתכונן לסידורים וביוקרטיה אין סופית..... אבל בסופה, תוכל לכתוב ב"איש שבקיר" מביתך שלך. בהצלחה! תמשיך לדווח. איה.
א אמיר וגיל New member 14/4/02 #4 מאוד מאוד . אבל יש לי מספיק חברים שעברו את זה ואני אוכל להתייעץ בהם. אמיר.
ק קיץ כתום New member 14/4/02 #5 ../images/Emo41.gif ניסיתי וניסיתי - עידכון בשקוז ! אתם מוזמנים להציץ, עידכון טוב למדיי ! ועם לינקים, ברוך השם, נגמרה הבצורת ! שי ! וגם כתובת חדשה בנוסף לאחרות, תוכלו לקרוא על זה שם !
../images/Emo41.gif ניסיתי וניסיתי - עידכון בשקוז ! אתם מוזמנים להציץ, עידכון טוב למדיי ! ועם לינקים, ברוך השם, נגמרה הבצורת ! שי ! וגם כתובת חדשה בנוסף לאחרות, תוכלו לקרוא על זה שם !