שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

פרק מעולה בכל מובן המילה: מרתק, מותח ומצחיק. סוף סוף יש התמקדות כמעט על כל הדמויות כולל המשניות.... אהבתי.

katrina1

New member
פרק מורא יפה ומצחיק

רק שאלה אחת טס לא מסרה את הבת של אלכס למישהו אחר?

shulak14

New member
היא לא הבת של אלכס אלא

של קלייר ופיטר. פיטר מגדל אותה בעיר הסמוכה עם האחיות שלה. טס מקבלת אותה הרבה לביקורים.

moria007

New member
איזה פרק מעולה!!!!

וואו! ממש פרק טוב... הגיוני, הפחדים של טס, וזה היה ממש יפה איך שהם עשו את זה... ניק מתוק!!!!!!!!!!!!!!!
סטיבי ממש מעצבנת, אלכס רק רצה לדאוג לה והיא כזאת כפויית טובה! קייט מצחיקה!!!!!!!!!!! ודייב פשוט עיוור אם הוא לא רואה שקייט מאוהבת בו!!!!! נו, ומה יהיה עם ג'ודי ולוק? מתי הם כבר יתנשקו???? אחלה פרק!!!!!!!

../images/Emo6.gifפרק מדהים

איך שרלוט ניכנסה לחדר של קלייר ...
(היא ילדה מדהימה ביופיה) וקייט כזאת מצחיקה שהיא הייתה חייבת ללכת עם הכבאי הזה ג'ודי פשוט מדהימה וטס מה אפשר להגיד עלייה היא גדולהההההה סטיבי פעם מעצבנת ופעם חמודה אלכס וניק הם כאלה חמודים סוףףף.... אבל אין על קלייר היא השחקנית מיספר 1 ואף אחת או אחד לא יחליף אותה

inberber

New member
../images/Emo35.gif

שלום לכולכן.. אני רואה את הסידרה בנות מקלאוד בעקביעות.. ואני מסתכלת בפורום כבר הרבה זמן ורואה את תגובותכן... היום פיספסתי את הפרק והייתי שמחה אם תוכלו לספר לי בקצרה מה היה.. תודה מראש

inberber

New member
בטעות הוספתי את ההודעה בשירשור נפרד

סורי.. תוכלו לספר לי מה היה היום בפרק?. טס וניק? שרלוט? סטיבי?וכל השאר. תודה

moria007

New member
אז ככה....

ניק ושירותי החירום עושים תרגיל לגיוס מתנדבים בדרוברס. טס מרגישה מוזר ויש לה תחושה שמשהו רע עומד לקרות (וכבר ראינו שהיא צודקת בתחושות שלה...). היא דואגת כל הזמן לניק, למשל כשהוא צולל בנהר בעקבות הטבעת שלה שנפלה למים והיא חושבת שהוא טבע, או כשהוא משחק פצוע במהלך התרגיל של שירותי החירום. היא בכלל עצבנית וחסרת סבלנות לכולם, למשל לסטיבי ולקייט היו כמה רעיונות לדרוברס שהיא פסלה על הסף בלי הסברים, ממש לא אופייני לטס שלנו. כולם חושבים שהיא עצבנית ולחוצה בגלל החתונה, ודייב החמדמד אפילו חושב שזה באשמתו בגלל מה שהוא אמר על סאלי וניק... סטיבי אפילו חושבת שטס בהריון.... אה, וגם טס עצובה בגלל שאין לה מוזמנים לחתונה, הצד שלה זה רק שארלוט המתוקה, לעומת "שבט" ראיין.... טס אפילו מתעלפת פעמיים. בקיצור, לחץ. כבר התחלתי לדאוג שקרה לה משהו. כשטס שומרת על שארלוט היא נרדמת וחולמת שהיא בנהר עם ניק, וסוף סוף אומרת לו שהיא אוהבת אותו, ואז הוא כאילו שוקע במים, וטובע, וטס צוללת לחפש אותו, ורואה שהוא נתקע בענף ולא יכול לעלות למעלה, וכשהיא מתקרבת היא רואה שמי שנתקע זו בעצם היא, ושהיא טובעת, ואז היא מתעוררת. מתישהו, אני לא זוכרת מתי, שארלוט נכנסת לחדר של קלייר, וזה קטע ממש עצוב, שהיא אומרת לה- "זה החדר של אמא שלך, בום"... יא, איזה עצוב. בקיצור, טס על הפנים, וניק חמוד דואג לה.... בסופו של דבר, טס וניק אכן הולכים לנהר כדי לתקן את הצינורות, וטס צוללת למצוא משהו ולא עולה למעלה. ניק נבהל נורא ומחפש אותה ונלחץ ולא מוצא, ובינתיים היא תקועה בענף, ממש כמו בחלום!!!!! אימ'לה!!!!! בסוף היא משתחררת מהענף וניק אוסף אותה בזרועותיו המסוקסות, והם מתחבקים ובוכים, וטס אומרת לו שהיא כל כך פחדה שהוא ימות, כמו כל האחרים (אמא שלה, אבא שלה, קלייר), וסוף סוף אומרת לו שהיא אוהבת אותו! ניק מבטיח לה שהוא לא הולך לשוםפ מקום, והם מתחבקים ומתנשקים, וזה ממש מרגש. השחקנית שמשחקת את טס ממש טובה ואמיתית. במקביל 1: קייט מחליטה לעשות את הצעד ולהתחיל עם דייב, רק שהיא לא כל כך יודעת איך, ודייב חושב שהיא מנסה להתחיל עם קרייג (הדוור שפעם יצא עם ג'ודי והסתיר ממנה את המכתבים מאלברטו הלוהט...), ואז הוא מארגן להם פגישה.... לקייט אין אומץ לתקן אותו אז יוצא שהיא וקרייג, וג'ודי ולוק, יוצאים לדרייב אין עם אוטו "מושאל" שלוק גמר לתקן במוסך, רק שכולם חושבים שאישרו לו לקחת אותו, ובדרייב אין הוא רואה את בעל האוטו, ובדיוק כשקייט וקרייג יוצאים לקנות לשתות, ג'ודי ולוק (שכמעט התנשקו!) חייבים לברוח עם האוטו, ומשאירים מאחור את קייט וקרייג. קייט כמובן לא סובלת את קרייג וזה מאוד מצחיק.... למחרת קרייג אומר לג'ודי שהוא ממש נדלק על קייט, וקייט אומרת לג'ודי שהיא ממש לא סובלת את קרייג, זה מצחיק, ג'ודי גדולה! בסופו של דבר קרייג מזמין את קייט לארוחה במסעדה ולא נעים לה את היא מסכימה, ובסוף מבטלת, אז קרייג מציע לה ללכת לדרייב אין שוב, כי יש שם סרטי מדע בדיוני. קייט משנה את דעתה ומסכימה לבוא, כי מסתבר שגם היא אוהבת סרטי מדע בדיוני..... זה מצחיק, קריייג ככה מנסה להרשים אותה. במקביל 2: סטיבי מגלה שאלכס אמר לקיין לעזוב בלעדיה כי הוא לא יכול לתת לה את מה שהיא מחפשת, ומתעצבנת עליו, אומרת לו שהוא לא היה צריך להתערב וכו', ואלכס, שחושב שהיא לא יודעת על משחטת הרכב, מגלה לה, ולתדהמתו היא אומרת לו שהיא ידעה. הוא אומר לה שהיא לא הייתה מצליחה לשנות אותו, וקיין משחקאותה רגיש לידה ולידו הוא בנאדם אחר לגמרי, וסטיבי אומרת לו שאולי דווקא לידו הוא עשה הצגות, ואיתה היה אמיתי. מה שנקרה, סטיבי - תתעוררי!!!!! גברים הם גברים, אין מה לעשות!!! זה לא ממש נגמר, הריב שלהם, נראה לאן זה יתפתח. אה, ואלכס היה חמוד כל כך, שיחק עם שארלוט והיה ממש מותק. בסופו של דבר, טס חזרה לעצמה והיא מאשרת את התוכנית של קייט וסטיבי, ומנסה לאתר דוד שלה, אח של ג'ק מקלאוד כדי להזמינו לחתונה. מקווה שלא שכחתי כלום!!!!

נועה167

New member
אחלה פרק

אהבתי! :) קודם כל, אלכס וסטיבי... אני מבינה אותה מצד אחד אבל מצד שני אלכס רק רצה לעזור :/ הוא כזה חמוד
כל הקטעים עם טס היו יפים עשו את זה טוב, לא הבנתי בהתחלה מה עובר עליה בכלל... וואי סוף סוף הזכירו את קלייר ממש... איזה עצוב זה היה. ובום כזאת חמודה! היא ממש גדלה...! קרייג הזה קרע אותי הוא כזה אידיוט ואני כבר מתה שג'ודי ולוק יהיו יחד.. אני מקווה שלא ימתחו את זה כ"כ הרבה זמן, כבר נמאס. ודייב חמוד כרגיל! :) אה וד"א למי שזיהה, הייתה אחת שרצתה להצטרף למכבי אש והיא דיברה עם ג'ודי.... אז היא שיחקה בסידרה אוסטרלית בערוץ 10! הסידרה הזאת שזה שתקף את קייט גם שיחק שם.. ואנחנו לא זוכרים איך קוראים לה... קיצר היא שיחקה שם.

yaelelele

New member
יאא... איזה פרק.. אהבתי..../images/Emo99.gif

בהתחלה מזה דאגתי לטס...
לפחות היא בסדר....
ניק חמוד... משהו לא נורמלי... ו... קייט חחחחחחחחחחחחחחחחח "הרגה" אותי
.... ו... האח של קיין קצת מדאיג.. עד כמה שהוא חמוד.. אני מתחילה קצת לדאוג
. אבל סה"כ אחלה פרק...

פרק דגול ../images/Emo187.gif

ראיתי אותו כבר בבוקר אבל הייתי בעובדה מאז ורק עכשיו חזרתי בכל אופן אחלה פרק אהבתי .. וקרייג במת לאן הוא נעלם ואיזה כיף שהוא חזר סוף סוף יש קצת אקשן.. ממש נהנתי וגם אהבתי שסוף סוף היה איזשהו איזכור לקלייר ..הגיע הזמן לא?

למעלה