שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

פרק חמוד, אהבתי את משחק הפוקר טס היתה גדולה, את הקטעים עם ניק , אלכס ושיין. ג'ודי היתה מצחיקה כתמיד וסנדרה מגעילה כמו תמיד. איזה זבל הארי

פרק חמוווווד ../images/Emo187.gif

ניק ואלכס כאלה שולטים !
ושיין הזה מוכר לי .. ליודעת מאיפה

Nira22

New member
אולי הוא מוכר לך

מ"תיכון הלבבות השבורים" בתור השוטר ג'ו (החבר של היועצת)

ע18

New member
פרק חמוד

הכל טוב ויפה .. חוץ מסנדרה המגעילה ... בלעעעעעעע , התחשק לי להקיא בגללה :\

שמתם ../images/Emo23.gif

כמה שחקנים השתתפו בסדרה מ"תיכון הלבבות השבורים"?
אח של ג'ק (סטיב), סנדרה (אלי- אחות של סטיב) המיסטיקנית הזו (היועצת) ועכשיו כנראה שגם חבר שלה זה פשוט מגניב!!

Nira22

New member
בכלל בסרט מ - 1996

שעליו מבוססת הסדרה את טס גילמה השחקנית קים וילסון שהיתה סאם רובינסון המורה שבה פיטר ריוורס מתאהב ב"תיכון הלבבות השבורים".....

lions queen

New member
../images/Emo187.gifספרו לי ספרו ליייייי

אני היום אהיה בחווה בזמן שפרק בערב, ובבוקר הספקתי לראות רק עד הקטע שסטיבי הסבירה לטסמה סנדרה עשתה ושהן צריכות ללמד אותה לקח.. ספרו לי בבקשה כמה שיותר בהרחבה מה היה אחר כך..?? בבקשההה

spoop

New member
אין לי כח להרחיב יותר מדי...

טס הולכת לסנדרה והם מחליטות לפתור את הויכוח במשחק פוקר.שיין(ההוא מהבנק)מפוטר והוא מסכים לוותר לאלכס וניק ושולח דו"ח שגוי לבנק.טס למדה מסטיבי את סודות הפוקר והיא גורמת לסנדרה לחשוב שיש לה קלפים טובים סנדרה נכנעת וטס מנצחת.סנדרה הולכת להארי ועושה פוזות של מסכנה שלא מקבלים אותה,הארי מתרכח וסולח לה.סטיבי יוצאת עם הפועל של סנדרה באות תודה על כף שהוא גילה לה על השור.סוף.

The only Shpitz

New member
אחלה פרק!

היה פרק מצחיק, הפרק הראשון שדוקא חיבבתי את סטיבי סנדרה כזאת מעצבנת! אתם יודעים, בשנייה הראשונה הבחור הזה שסטיבי יצאה איתו הזכירה לי את ג'ק, חבר של בקי (קוראים לו ככה נכון?)

yaelelele

New member
פרק חמוד לאללה אבל סנדרה משגעת אותי

נימאס לי מסנדרה!!! שתיפול כבר! שתשבור רגל! חחחחחחחחחח הרגו אותי ג'ודי ואלכס חחחחחחחח וניק ביכלל מדהים שלי!!

spoop

New member
פרק טוב.

הראשון מאז מותה של קלייר שלא מנסה לירות ליותר מדי כיוונים,פרק שקט ומצחיק...הקטע שטרי אומר לג'ודי על קרייג ואלכס אומר לה-את שלי עכשיו...זה קרע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L o o K At Me

New member
גם אני חשבתי שהוא מזכיר אותו

פרק באמת חמוד לאללה טס הייתה ממש ענקית!!!!

Piece of Wood

New member
היה פרק מוזר../images/Emo182.gif|אליהו|

היו קטעים ממש משעממים. זה היה ממש מצחיק שג'ודי עזרה לניק ואלכס, וגם הקטע עם הפוקר...

נועה167

New member
תגובה לפרק~!

היה פרק ממש נחמד ומצחיק! קודם כל הקטע עם אלכס וניק וג'ודי חח היא קרעה אותי!! וסנדרה הייתה כלבה כרגיל! וסטיבי גם הייתה חמודה! קיצר אחלה פרק :)

fani i

New member
פיספתי../images/Emo4.gif

פיספסתי את הפרק של אתמול, מישהי/ו יכולים לעדכן אותי מה היה?? תודה.

למעלה