שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif

תגובות על הפרק לכאן

JuSt A d i

New member
פרק מהממם

איינסלי הזאת חולה חחח מהרגע הראשון היה ברור שזאת היא וזה רק אני או שניק נראה ממש טוב עם הבגדי כיבוי האלה והסוף בין ג'ודי ללוק היה ממש רומנטי אבל בקטנה
ואלכס חח איזה
הוא שהוא ביקש סליחה מסטיבי בקטע קריאה

Nira22

New member
ראיתי חלקים מהפרק אבל...

איינסלי כבר בפרק אתמול נראתה חשודה. ניק בהחלט נראה טוב בבגדי כיבוי מאשר בבגדיו הרגילים...

Nira22

New member
השלמתי את החסר בשידור של הערב

ובאמת לא היו מראים את איינסלי סתם בפרק אתמול ואיכשהו היתה לי כבר הרגשה שהיא זו שאחראית לשרפות....(הרי היה ברור שזה לא לוק וכמו כן זה שהזעיק אותם בהתחלה) לגבי אלכס וסטיבי, גם לדעתי הוא לא חייב לה שום התנצלות. הוא בסה"כ עשה את כל מה שחבר טוב צריך לעשות מתוך איכפתיות כלפיה. אגב אלכס הצחיק אותי כשהוא הציע לניק (בזמן הנסיעה) לומר לטס "תאמר לה שהיא מזכירה את אמא שלך" - כחלק ממהצעות לריב... ניק וטס היו די דביליים (מחפשים דרכים כדי לריב...
) אך חמודים... כמו כן קרייג וקייט הרגו אותי - הצמד/ זוג הכי מנוגד ולא צפוי בסדרה - טוב הם לפחות מצאו נושא משותף.... ג'ודי ולוק היו חמודים (אהבתי כשהיא שאלה אותו: "אני חברה שלך?" והוא ענה לה:"מהפעם הראשונה שראיתי אותך"), באמת הגיע הזמן שג'ודי תהיה עם מישהו... היא בהחלט עברה שינוי רציני העונה: התבגרה לשם שינוי, נהייתה רצינית והתחילה לראות את החיים כמו שהם ולא כפי שהיא חלמה (בעונות הקודמות...) מבחינתי היא הדמות המצטיינת והחיובית של העונה...

פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

סטיבי ואלכס שולטים!!! ולוק כזה מותק
וזהו אין לי מה לומר עוד בנתיים

adinabl

New member
אינסלי הזאתי

גם היתה בסדרב כמו ההוא שרדך את קייט נכון? היא הייתה הנגנית- היא ניגנה מהמם על פסנתר!!!!!!!!!!!!

נועה167

New member
אולי!!

ניסינו כבר להיזכר ואמרתי משו כזה.... אבל אני לא סגורה על עצמי... אהבתי את הסידרה הזאת!

ריטה1

New member
אולי אפשר תקציר?

ועוד שאלה מאיפה הגיע קייט, אני כנראה פיספסתי את הפרק הזה, זה בטח היה בפרק שמגי עזבה?!

moria007

New member
איזה פרק מעולה!!!!

זה היה ברור שלוק חף מפשע!!!!! וגם אני חשדתי באיינסלי הזאת, אחרת לא היו מראים אותה כל כך הרבה.... מה יש לאנשים באוסטרליה, התחרפנו לגמרי? (הסוטה שרדף אחרי קייט, איינסלי...). ניק וטס מתוקים!!!!!!!!!!!!!! איזה חמוד הוא, עם הקפה בסוף....... לדעתי אלכס בכלל לא היה צריך להתנצל בפני סטיבי! מה היא עושה מזה סיפור גדול??? מה, היא מעדיפה לחיות עם פושע שבורח מהחוק? ממש עיצבן אותי שהוא התנצל וסטיבי לא. אבל הוא כמובן חמוד!!!! ג'ודי ולוק- מושלמים ביחד!!!!! סוף סוף גם לג'ודי יש אהבה!!! קטע מצחיק מאוד היה שדייב שאל את קייט אם בא לה על טיול ואז שלח אותה לטייל עם האלפקה...... קטעים שקייט וקרייג מסתדרים, ואיך שהיא מסתירה את זה מדייב כדי לעשות עליו רושם של "בוגרת".... לא שאני מתגעגעת או משהו, אבל לאן נעלמה סנדרה?... או סנדרע, יותר נכון.... חחחח.... יום טוב לכולם!!!!

moria007

New member
אוף!!! כתבתי מלא ונמחק לי!!!!!../images/Emo10.gif

אז אני רק אגיד שהיה פרק מעולה....

נועה167

New member
חחחח

כן, גם אני חשבתי שזה קרה חח פשוט נכנסים שוב ורואים ת'הודעה.

נועה167

New member
אחלה פרק!

היה פרק יפה!! קודם כל באמת היה ברור שזה לא לוק.. והאייסלי הזאת מחורפנת! וכבר אח"כ הבנתי שזאת בטח היא. אלכס וסטיבי פשוט חמודים!! גם כשהם רבים! אני פשוט מתה עליהם... ואלכס היה כזה חמוד איך שהוא התנצל! זה היה ממש יפה. ניק וטס היו חמודים כאלה... ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל ניק היה חמוד בסוף... הקטע עם הקפה חח קייט וקרייג חח הם מצחיקים אותי אלה, הם כ"כ לא קשורים חח וג'ודי ולוווק ואי סוף סוף! הם מתאימים והגיע הזמן שיהיה לג'ודי מישו! אבל רק מקווה שזה יחזיק מעמד! קיצר אחלה פרק :) אה ועוד משו! שמתי לב שחלק מהדמויות ממש השתנו לטובה, למשל ג'ודי בעונה הראשונה לא הכי אהבתי אותה.. היא סתם הייתה ועכשיו היא ממש ממש חמודה וגם אלכס השתנה כזה הוא כזה יותר רציני אבל לא יותר מידי חחח

yaelelele

New member
אהבתי מאד...../images/Emo99.gif

פרק יפייפיה
הכי הצחיקו אותי הם ניק וטס עם הקפה וכ'ו.... קרייג וקייט הצחיקו אותי נורא.. ואייסיל אייסלי או איך שקורים לך חולת נפש...
.. ואני חייבת להודות שג'ודי נהיית דיי נורמלית

למעלה