שירשור הפרק היומי

Nira 222

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif

טוב, אז אחרי תקופת יובש מייגעת חזרה אלינו הסדרה
, אמנם בש.ח. אבל עדיף מכלום
וכמו כולם/ן התגעגעתי (למרות שצפיתי כבר בפרקים ויש לי אותם מוקלטים) ואין כמו לצפות בהם בטלויזיה. לכל התוהה הסדרה משודרת מידי יום בשעות: 11:00, 17:45.

נועה167

New member
-----

לא ראיתי!! אחרי שנים שחיכיתי שהסידרה תחזור אז פספסתיי זה בדיוק בשעות באמצע היום ולא הייתי בבית :/ טוב לא נורא נראה מחר!! תזכירו לי מה היה בפרק שאני אהיה מעודכנת.

Nira 222

New member
../images/Emo26.gif

לא צפיתי בפרק של היום (הקלטתי) אבל ממה שאני זוכרת: * קלייר משתחררת מבי"ח, אלכס עושה תאונה עם המסוק... * טס מתוודעת אל דייב ומגלה שהקשר בין ניק לסאלי רציני. * ג'ודי נמצאת בחו"ל ואלברטו כמובן מתגעגע אליה. * טרי אומר למג שהוא וג'יין נפרדו. זה מה שאני זוכרת כרגע אבל ארענן את זכרוני אח"כ

אז ככה....

* בקי ממשיכה בחיפושים שלה אחרי בריק והפעם היא מוצאת בחור בבית החולים שלא זוכר מיהו. * ג'ודי מבקשת כסף ואלברטו שולח ל כרטיס הביתה * קלייר משתחררת מבית החולים, יוצאת לרכיבה וכמעט נדרסת ע"י עדר פרות. * אלכס מחפש את השור של ניק "לאבר בוי" ובדרך מסיט את הפרות מקלייר ועושה תאונה עם המטוס * הארי וליז חושבים שהאבא של התינוק של קלייר הוא אלכס * דייב מגיע בפעם הראשונה לדרוברס ומתחיל עם טס * ניק אומר לטס שסאלי עברה לגור אצלו

נועה167

New member
תודה..

וואי לא חשבתי שזה פרקים ממש ישנים.. טוב יהיה דווקא מגניב להיזכר.

למעלה