שירשור הפרק השבועי - 14X8

../images/Emo41.gif שירשור הפרק השבועי - 14X8

אז מה יהיה לנו הפעם? האם מישל תפתח קורס מעודדות על האי? האם מישהו יימצא את פסלון החסינות הביתי של יאו-מן? והאם ליסי תעוף סוף סוף סוף מהאי? כל זאת ועוד, הערב ב-21:30.

ואי

אחלה פרק אבל- לדעתי הם היו צריכים להעיף את דרימז כי כשיהיה מיזוג [או מה שיהיה בפרק הבא] הוא ילך לקסנדרה וזהו וליסי הייתה נשארת עם אלכס ואדגרדו בטוח אגב, למישו יש ספויילר, מושג מה קורה בפרק הבא? ראיתי שמישהי שם עם בנדנה סגולה ושנראה כאילו באו אנשים חדשים לאי.. קצת מזכיר את שבט ה underdogs שהיה לפני כמה עונות

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifתשובה

זה לא אנשים חדשים זה האיחוד...סגול זה הצבע של השבט המאוחד

מה פתאום את דרימז

קסנדרה תלך אחרי דרימז, לא ההפך. ובכל מקרה, לא ניתן להשאיר במשחק מישהי שכל יומיים אומרת שהיא רוצה לעוף.

NamelessGirl

New member
ליסי הגיע לשיא שלה הפרק

באמת שהיא לא יכלה להיות יותר מטומטמת ממה שהיא הייתה היום. באמת שלא. אז טוב שהיא עפה כי אם היא לא מטומטמת באמת אין לה טעם להיות שם... כמה מהדברים שהיא אמרה היום...פשוט...כל הקטע של ה"הייתי עשירה הייתי עניה הייתי באי הגלות מה עוד נשאר לי לעשות" כאילו...אממ לנסות לזכות במליון דולר!?!?!?! והקטע שהיא קראה להם לוזרים פשוט הייתי בשוק!!! ומה את??? את תרמת משהו לאתגרים האלה?? לפחות הם מנסים לפחות בזכותם הם לפעמים קרובים ללנצח...אבל את! את לא עשית כלום! נאדה! אני פשוט לא מבינה איך היא מעזה לקרוא ל-ה-ם לוזרים!!! כאילו...שלום גברת מנצחת בהכל!!!

היא דפוקה לגמרי

לא ברור מה היא חשבה לעצמה. היא לא ראתה עונות קודמות של השרדות? מי שלא רוצה להיות שם - עף. ובצדק. וכן, היא קוראת להם לוזרים. אפשר לחשוב מה היא עשתה במשחק הזה.

Fairywitch

New member
ברוך שפטרנו../images/Emo178.gif

סוף סוף הלכה הקרציה המעצבנת הזאת
בפרק הזה היא ממש התעלתה על עצמה

למעלה