שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

omer719

New member
../images/Emo41.gif שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00 ../images/Emo41.gif

היום נגלה מי המועמדים להדחה, לפני החג השני, ושתיהיה צפייה מהנה לכולכם וחג שמח! ואני מבקש שוב, שימו לב לשפה נאותה על גביי הפורום, לא לפתח ריבים ולא לפתוח סתם שירשורים. ודבר נוסף, קשה מאוד לשלוט על הפורום כולו 2 מנהלים, אתם יכולים לעזור לנו ובמקרה שאתם רואים הודעה שמצריכה הסתכלות שלנו שלחו לנו מסר, אל תהססו בנושא הזה
שוב, צפייה מהנה שתיהיה לכם!

droriko

New member
ארז ואסי גילו כי שיפרה לא מועמדת

ארז אמר שיוסי בובליל בחר מועמד חדש והוא יהיה על הגריל ושפרה כאמור כבר נבחרה על ידי יוסי שבוע שעבר מישהו צרילך לטפל בארז ואסי האלה די לגלות את זהות המועמדים!!!! אתם עושים את זה כל שבוע וזה לא מקצועי בשיט!

דורון

New member
הם יראו את יוסי אומר שהוא בוחר מועמד חדש

להדחה ואחד שהוא בוחר בו תמיד. אולי זה שפרה ושי לך תדע.

droriko

New member
יוסי לא אוהב את איתי

לא ראיתי איך יוסי שם עליו עין כשהוא עשה קפוארה עם רנין? ממש מבט של רצח , ראית את זה? ועוד תוך כדי הוא עושה לליאון "כולם פה משחקים " יש מצב שהוא הצביע לאיתי

droriko

New member
הקטע שהוא ממש תקע בו מבט

ושוב תוסיף לה את מה שהוא אמר לליאון תוך כדי.... יכול ליהות שקלטתי משהו, או שסתם אני לא רוצה להיכנס כמו שאר הפורום לאשליה כאילו יוסי בחר בשי .

איזבלל

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo38.gif../images/Emo217.gif../images/Emo126.gif שי הביתה שי הביתה

כמה חיכיתי לזה וכמה מטומטמים הדיירים שרק עכשיו עלו עליו ש י ל ך המגעיל הצככן הזה, היום הוא הבליט את המשמו בחליפה בחדר האח הגדול. זאת ישיבה קבועה ומגעילה שלו. אוףףףףףףףףף נשבר ממנו. אני בעד שפרה החיננית

דורון

New member
../images/Emo41.gifרותי צדקה!!!../images/Emo41.gif

דפקה פה בפורום חתיכת ספוילר עצבני ואף אחד לא האמין לה כולל אני. רק להמשיך לעדכן כל שבוע כן?

ruti

New member
תודה ../images/Emo6.gif פשוט הייתי אופטימית שלאון תפס שכל

אני פשוט לא יכולתי לסבול אתמול איך התנהגו אליו. זה היה כל כך מבזה. לקחו אדם חלש ונכנסו בו פסיכולוגית והוא התחיל לבכות וזה כאב לי באמת.

איזבלל

New member
גם לאון יילך ,כבר נשבר מהתינוק

המגודל הוא בכלל לא מענין כל הזמן עושה פןזו למצלמות דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

איזבלל

New member
אין כמו שפרה - מגיע לה המיליון ../images/Emo106.gif

נשבר מכולם, במיוחד מיוסי ושי ואיתי ועינב ורנין וצבר וונסה עושה קצת שמח, המתוקה ושפרה הגדולה מכולם

Saladin

New member
מה? איך חשבת שזה יהיה איתי?

היה לי ברור שזה שי. יוסי לא עד כדי כך אהבל להדיח שבוע שני ברציפות את מי שבחיים לא יצביע נגדו במקום את מי שמצביע נגדו כל הזמן ובז לו.

droriko

New member
טוב זאת חכמה בדיעבד

גם אני וגם אתה ניחשנו בסופו של דבר

Saladin

New member
ברור, אבל

ליוסי ולאיתי הרי היו שיחות גלויות במהלך השבוע על ההדחות, על המצב של איתי ועל התחמונים של שי. זה היה נראה ממש מוזר אם יוסי היה מדיח את איתי.

droriko

New member
אחרי ההדחה של אשר יוסי מבחינתי הפך ללא צפוי

ותקרה את מה שכתבתי על הקטע עם הקפוארה

למעלה