שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

בהחלט לאון המלך!

וואי איך הייתי גאה ומופתעת ממנו, כל הכבוד שעלה על כך ששי נחש והצביע לו למרות ששי מתחנף אליו ונותן לו צומי, מה שרק מראה כמה לאון אמיתי וגדול, הוא לא מחפש צומי, הוא מחפש אנשים שיאהבו אותו באמת. ברגע זה לאון אכן הפך למלך מבחינתי ורק על זה מגיע לו לנצח כי הוא יודע לקרוא היטב את האנשים מסתבר אין אין אני בשיא ההתרגשות, פשוט מלך, לא האמנתי שהוא ייעז לעשות את זה מלךךךךךךךך

הצבעות עד עכשיו..

הדחה 6 צבר - איתי ונסה איתי - שי שפרה רנין - ונסה יוסי לאון - יוסי שי קולות יוסי - 2 איתי - 1 ונסה - 2 שפרה - 1 שי - 2

BeN ShaDe

New member
מקווה שיוסי לא יועמד להדחה היום.

ככה נקבל מועמדים חדשים (ואת יוסי לא מועמד!) שהם שי , איתי , וונסה ושפרה.

igor p1

New member
התשובה בן

אני ייתן לך דוגמא מהאח הגדול כמו שוינס הרס את ההסטוריה של ECW עם פתיחת הרוסטר,אז ההפקההישראלית הורסת את הפרומט שלך האח הגדול...

blur2

New member
לאון הפתיע אותי לטובה../images/Emo45.gif

אני לא חושב שהסיבה שהוא נתן לבחירה של שי היא הסיבה האמיתית, אבל למי אכפת.

droriko

New member
למה הוא הצביע לו ?

הייתי כל כך בהלם שלא יכולתי לשמוע כלום

droriko

New member
סתם אני צוחק, לא צריך להגזים

אבל הייתי עסוק בעוד משהו למה הוא הצביע לו?

blur2

New member
אני יכול להגיד מה אני הרגשתי בזמן האחרון:

שי לא לוקח את לאון ברצינות, מבקר אותו, צוחק עליו עם צבר מאחורי הגב...

גוני3

New member
הסיבה

הגיעה יום אחרי. שי עשה לו אמבוש בסוכה והצדיק את הבחירה של לאון. "הרגשה פנימית " כמו שאמר ליאון וצדק

superjets

New member
מעניין באמת למה הוא בחר ככה

אולי כי גם שי וגם יוסי הכניסו לו סרטים לראש

קרמפה

New member
איתי נוראי!

אוף... הוא לא מבין כלום. ישב בסלון ושאל שני אנשים מה הבעיה שלהם איתו. אף אחד מהם לא ענה לו, שפרה הצטרפה לשיחה והיא היחידה שהעיזה לומר לו את אחד הדברים שמפריעים בהתנהגות שלו. והוא מעמיד אותה להדחה כי הוא מרגיש שהיא "לא אומרת את כל האמת"?! אף אחד אחר לא אמר אפילו רבע אמת! היא היחידה שהעזה לומר לו משהו, שנתנה לו כיוון, מה לעשות כדי להשתפר ושלאנשים יהיה יותר נוח איתו. שפרה היחידה שסכנה את עצמה בשביל לעזור לו, ואותה הוא מעמיד להדחה? עד עכשיו לא היתה לי בעיה איתו. אבל זה היה אקט ממש מגעיל, או ממש ממש טפשי.

למעלה