שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

t o b i

New member
שמישהו יעשה משהו!!! לא יכולה לראות את הבהמה!!

עינב בובליל פני הדור כפני הבובליל הכי עצוב זה שאני יודעת שהיא תסתכל על עצמה אח"כ בטלויזיה ותהיה מרוצה במקום שתמות מבושה לא יכולה לראות אותה יש בה כמויות עצומות של זעם, מאיפה הם באו?? היא לא בריאה נפשית ...

קמבילי

New member
מה אתה מדבר, ליאון יצא ענק

והכי יפה שמשפט השדה שהרביעיה עשתה לו פתאום מקבל משמעות פרודית לגמרי.

bibaso

New member
אני לא מסתיר את שמחתי

אבל אני לא רואה הבדל בין הצבעה של ליאון לשי, וההצבעה של רנין לעינב.

קמבילי

New member
אין הבדל, צריך להיות הבדל?

יש הבדל ענק אבל בכיוון אחר. לומשנה, מאוחר והספקתי להשיק כמה כוסות בירה... מה שמבלבל אותך זו המילה "צביעות" - כבר החלטנו למחוק אותה ממילון הפורום כי המשמעות שלה כל כך בלתי מוגדרת עד שהיא משמשת לתיאור של כמעט כל דבר.

FreshF5

New member
איך שאני אוהבת להגיב לך(לידע)

(ובהצלחה לי) מודה שזה שירת את מטרתי אך זו לא רק הסיבה הוא יצא צבוע, כן, כי מבחינת ההיגיון הוא חבר של שי אבל, הוא הלך עם הרגש שלו והאמת שלו באותו רגע מבחינתי לבגוד ברגש שלך, והכאב שלו ניכר לעין, זה פי 10 יותר גרוע מאשר לבגוד בשם ההיגיון

כל השבוע טחנו כאן במח את זה

שהקירבה של שי ללאון משרתת את האינטרסים של שי ונבעו מתוך אסטרטגיה של שי . ומה מסתבר ? שלאון לא מסוגל להתמודד עם דחיה . שלאון הוא הצבוע האמיתי וזה שמשחק שם משחקים של רגש כביכול . שי ( שהוא לא אדם תמים ) התלבט באמת בין להזמין את צבר איתו לסוויטה או את לאון . לאון מאידך הצביע כנגד שי להדחה . תסובבי את זה כמה שאת רוצה , אף אחד לא כפה על לאון להתנפל על שי ולהתחבק איתו במהלך כל השבוע . לא שי הוא זה שמחפש את קירבתו של לאון אלא בדיוק ההיפך . ובסוף להצביע כנגד שי זה אקט צבוע פר אקסלנס . לאון מתחיל להתמחות בתקיעת סכינים בגב . גם ההצבעה העיקבית שלו ליוסי ( שממש לא קשורה לשום התרחשות בבית ) ועכשיו ההצבעה כנגד שי .

FreshF5

New member
לא יצא לי לקרוא את כל מה שטחנו כאן

ויכול להיות שאתה צודק, כל עוד אני עדיין לא רואה זאת, אני הולכת עם מה שאני רואה. ובקשר להצבעה שלו כנגד יוסי, אני מעריכה אותו כי הוא עקבי עם האמת. יהיו מניעיו אשר יהיו ברגע שהוא היה מפסיק להצביע כנגדו, אז הייתי מתחילה לחשוד בו.

לא מסכימה איתך. שי לא קורבן

מה לעשות שלאון הרבה יותר אנושי משי. לאון התקרב ונדבק לשי עד עכשיו רק בגלל שהוא הומו ונמשך אליו ולא משום סיבה אסטרטגית, אז נכון ששי לא "החזיר לו אהבה" אבל הוא גם לא דחה אותה כי זה פשוט משתלם לו כדי שלאון יהיה בצד שלו וכדי שהקהל בבית יראה בו צד רגיש. אז אל תנסה להפוך פה את שי לקורבן כי הוא רחוק מיזה. הוא השפיל ולכלך על כל כך הרבה אנשים ואני לא מבינה איך יש בך עדיין את הצורך להגן עליו ולצאת לטובתו אחרי שראינו מה שעשה אתמול ללאון והסיבה שאיתי עצבן אותו (שהוא אומר תודה ובבקשה?) עלוב. ואני עוד אהבתי בהתחלה את שי, אבל זה כבר ממני והלאה. שי די איבד צלם אנוש, לא מעניין אותו את מי הוא ירמוס העיקר להשאר האחרון. רגשות ואנושיות בסיסית הם מחוץ לתחום ועוד מה שעצוב זה שהוא גאה בזה. הוא ה"חזק". הוא ה"מנהיג". לאון לא יצא צבוע בכלל. אולי פשוט מפריע לך להוא עלה על שי. מה צבוע בזה ששי לא מעורר בו אמון בזמן האחרון וזה דבר שקרה רק בשבוע האחרון כי לפני כן הוא לא העמיד אותו להדחה. מילא אם לאון סתם היה דמיין, אבל העובדות בשטח מדברות בעד עצמן. לאון לא חשד בשי סתם. אני אתמול כבר כתבתי פה הודעה על זה שלאון קלט את שי והוא לא פרייאר. אני שמחה שהוא בחר להדיח את שי הנחש.

לא שיש לי בכלל כוונה להתווכח עם אנשים

שמשתמשים בביטוי כמו : " שי די איבד צלם אנוש," לא נראה לי שיש על מה להתווכח איתם . שלא לדבר על להתדיין . קבעת עובדה . ושכחת שזה משחק . אני רק מרחם על אנשים כמוך , כי מה יהיה בעוד כחודשיים כשהתוכנית תיגמר ? איך תמלאי את החלל שנותר בך ? את הריי כלכך מעורבת ריגשית ...שאיבדת כל פרופורציה בהתבטאויות שלך . תהני ! כל עוד זה משודר .

גם אני לא מתכוונת

כשאמרתי צלם אנוש התכוונתי להתנהגות המשפילה והרומסת והלא אנושית בעליל של שי כלפיי הדיירים ולא לשום השוואה נוראית כמו שהעלת על דעתך שאני אפילו לא רוצה לכתוב על המסך. שי לא מתנהג בצורה אנושית כלפי לאון וכלפי איתי וכו', וזה מתבטא שהוא לא רואה אף אחד ממנו בדרך למיליון גם אם זה אומר לרמוס אנשים ולפגוע ברגשותיהם בצורה קשה פעם אחר פעם. מבחינתי שי נכנס למשחק והניח את כל הרגשות בצד, הוא מתנהג כמו מחשב, הכל טכני וקר, ואני לא תמימה, אני יודעת שהמיליון בקצה, אבל יש גם דרך להתנהג ולא כל מטרה מקדשת את כל האמצעים. נקודה. אני כבר 20 שנה חיה בשלום לפני האח הגדול. החיים שלי לא מתחלקים ללפני ואחרי האח הגדול, זה כדי להרגיע קצת את רחמייך עליי, שחס וחלילה המעורבות הרגשית שלך לא תאבד פרופורציות. אין לי צורך ברחמייך ואני לא זקוקה להם וזה מהסיבה הפשוטה שאני לא מרחמת על עצמי וזה מספיק לי. תמוה בעיניי מעט שאתה בין היחידים כאן בפורום שמכל הסיטואציות שנוצרו בוילה בוחר להיות דווקא בצד של שי, אחרון הקורבנות של הוילה.

כפי שאמרתי .

אין לי כוונה לפתח דיון או ויכוח . לאיבוד צלם אנוש יש רק משמעות אחת ! ואת יכולה להמשיך לכתוב מגילות על מגילות על מה שהתכוונת לומר או לא התכוונת . לאבד צלם אנוש זאת האשמה מאוד מאוד חמורה ! שי לא התנהג בצורה אנושית כלפיי לאון וכלפי איתי ? מה הוא עשה להם ? עינה אותם ? הרביץ להם ? השפיט אותם ? כלא אותם ? הרעיב אותם ? אנס אותם ? מה הוא בדיוק עשה שהוא איבד את צלם האנוש שלו ? או את האנושיות שלו ? זה כלכך לא אנושי בעינייך לשחק משחק ולנסות לזכות בו ? את בהחלט יכולה לחלוק על הדרך בה שי נקט אבל יש מרחק ענק בין זה לבין לכתוב שהוא לא אנושי ואיבד צלם אנוש . העיקר שאת לא מרחמת על עצמך . אין לי שום כוונה להמשיך להגיב לך בנושא הזה .

FreshF5

New member
התעללות מילולית

זו גם סוג של אלימות ואל תשכח שלמילים יש ערך אני רואה בהודעותיך המתקשרות אל שי סוג של סנגוריה מה שדי תמוה זה שאתה מתנגד לכל סוג של התלהמות, ושי, שהוא המיצג לאותו מגיבים (בדרכו, במילותיו, בירידה נמוך ועוד), עליו אתה מסנגר איך זה? (אני לא אקנה את זה שהתנהגותו מסתכמת בנטו משחק)

למעלה