שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

לא תיראי אותי בשום מקום

מצדיק את ההתנהגות של שי . אני טוען שהוא משחק את המשחק ולגבי הדרך עצמה זה דיי שנוי במחלוקת . אבל אני יוצא כנגד ההתלהמות והאלימות המילולית שיש כאן בפורום . והיא עולה פי כמה על מה ששי עשה . מה גם שלהדיח את שי זה כאילו שהציבור יורה לעצמו ברגל בעיניי אבל זה נושא לדיון אחר . מעניין אותי האם יש כאן אנשים שבאמת חושבים שאם ידיחו את שי מהתוכנית זה יגרום לשינוי מהותי באישיות שלו . אני אגלה לך בסוד שזה כנראה לא ישנה בכלום את האישיות של המתלהמים כאן . ובעוד אני יכול לראות בשי כבעיה נקודתית הריי שמדובר כאן בבעיה יותר רחבה שבאה לידי ביטוי בפורום . קחי את הזמן ותסתכלי סביבך בפורום בעיניים אובייקטיביות . אני מבטיח שגם את תיראי את מה שאני רואה .

FreshF5

New member
אני מבינה

אני מבינה גם את ההתנגדות שלך להתלהמות, ממה שראיתי עד כה, וראיתי, אי אפשר לפספס (זה גם הרחיק אותי קצת מהפורום) את האלימות המילולית, ההתלהמות או או האספסוף העיוור יצא לי "להיכנס" בשלושה שעיניהם סומאות ולא רק בקשר לשי = 0 תוצאות כרגע מבחינתי לנסות לשנות זה מקרה אבוד, יש כאלה שהם חסרי מודעות לגמרי ועד שהם יגיעו לרמת חצי מודעות, חבל לי ואולי גם לך על האנרגיות את מניעיי בקשר לשי, ("לי אישית קשה לבהות במעשיו על המסך") אני חושבת שאתה זוכר אני חושבת ששי יכול להשתנות ובסוד גם המתלהמים. חג שמח :)

אני רק מציעה לך

שאת ההתנשאות וה"צדקנות" במרכאות שלך תשאיר מחוץ לפורום. זאת הסיבה שאני לא אמשיך להגיב לך עניינית למה שכתבת. גם אם אתה חושב שאני טועה, זו לא הדרך לגרום לי להבין את זה. מאחלת לך שתהיה צדיק, אבל על אמת. יומטוב

s7m42

New member
לאון ממש לא צבוע

אני חושבת שהוא הסביר בצורה ממש טובה את הסיבה להדחה הוא באמת אוהב את שי וכיף לו איתו אבל הוא מבין שיש משהו מסריח בהתנהגות של שי והסיבה היחידה ששי רצה להזמין את לאון לסוויטה היא שבגלל חברה שלו הוא לא היה מזמין בחורה ונשארו לו חוץ מצבר לאון איתי ויוסי.. אז ברור שהוא יגיד לאון הוא ממש לא בחר בו לסוויטה בגלל שהוא אמיתי איתו או משהו כזה, כל פעם שיש לו הזדמנות הוא רק מלכלך על לאון

HilaZ1

New member
אעעע לאון יצא ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

BeN ShaDe

New member
שפרה כרגיל מצביעה ליוסי ועינב.

צפוי. מקווה מאוד שהיא תועמד להדחה.

YanMen

New member
עינב הביתה,נמאס לי ממך...

עלק אומרת שהיא לא אוהבת את הדיבור של שיפרה..אפשר לחשוב הדיבור שלה משהו משהו חחחחח פשוט מגעילה,צעקנית,ומעצבנת משבוע לשבוע דיייייי לכי הביתה כבר!!!!!!!!

N o a m V

New member
עינב קלטה את שי

כל מה שהיא אמרה עליו נכון, היא הבינה את המשחק שלו.

droriko

New member
יש עוד מצב שאיתי יעמוד להדחה

נשארו הקולות של שי ויוסי ....

droriko

New member
שניה.......

לא משנה למי יוסי יצביע איתי במקום השלישי נאי לא מבין מה הולך פה!

למעלה