שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

MineraL

New member
אל תחזרו על אותה טעות

תחשבו מי הכי ייחסר בבית ולא את מי אתם הייתם רוצים להעיף. לפי דעתי הבית יהיה מאוד משעמם בלי שי

FreshF5

New member
עם אקשן כמו ששי יוצר אני מעדיפה

כבר לצפות ביוסי מתחיל לסרוג (מחשבה מצחיקה
) זה כבר לא אקשן, זה גובל ברוע טהור, ושי הוא רע והפחדן הכי גדול שי.

FreshF5

New member
אמת, רק שאני ראיתי את הרוע של שי

מפציע אחרי שמיקי עפה. אני מאמינה שאם מיקי הייתה מתאפקת בהתחלה כמו שי היא הייתה עפה אחרי נעמה וג'ני.

ממש לא מסכימה

זה לא הישרדות פה, זה משחק חברתי ששי רק תוקע בו גלגלים בלעדיו הבית יהיה יותר אמיתי, אנשים לא ייקבלו מידע שקרי אחד על השני מטעם שי, ואז היחסים שיווצרו לטוב או לרע, יהיו הרבה יותר מעניינים ומורכבים, אני לא רואה שום דבר מעניין בללכלך על כולם ועם כולם, ועובדה שזה לא תופס ליותר מדיי זמן ועלו על שי, ויהיה הרבה יותר מעניין מבחינתי ותפנית במשחק איך יהיה המשחק בלי שי, גם מבחינת יחסים, מנהיג חדש, ובדרך כלל כשאנשים נגאלים משלטון ההפחדה אולי זאת תהיה הזדמנות לגלות כמה אנשים שהיו יותר שקטים ופחות חופשיים עד עכשיו. אם שי יישאר נקבל כל שבוע חרם חדש על מישהו אחר, נעמה, איתי וכו.. ותאכלס זה לא ממש מעניין וזה מאוד מאוד צפוי. אם שי יעוף זה מה שנקרא לערבב את הקלפים בצורה הטובה ביותר והרי לנו משחק חדש

נו באמת , אתה באמת מנסה לדבר בהיגיון

לעבר אספסוף מתלהם ? מספיק רק לראות את מידת המוערבות הריגשית והלקסיקון שמשתמשים בו על מנת להבין שבין היגיון לבין מה שקורה כאן אין שום קשר .

shlomitgueta

New member
איזה כיף שי במנגל מול שפרה ויוסי הוא

חייב לעוף!! הוא אחראי לכל הבלאגן ואני חייבת לציין שאני גאה בלאון המקסים שסוף סוף עשה בשכל ושילם לו על ההשפלות! שי הבייתה! איתי וונסה לסויטה :)

shiri1707

New member
ישששששששששש שי סוף סוף מועמד להדחה!!!!

אני לא מאמינה סוף סוף

igor p1

New member
טעיתי

הייתי בטוח שאיתי יועמד להדחה ,אם שי לא מודח השבוע אכלנו אותה ,בטוח עכשיו שהיומיים הקרובים יהיו כיפיים. שי יתחיל לחשוד בכולם, המבט שלו אמר שהוא מופתע,היה שווה לראות את המבט הזה. לגבי הטלפון החלטה מטופשת. יום שלישי שי שטרית מודח,לאון היום תגידו מה שתגידו יצא מלך,נכון אפשר להגיד יצא צבוע,אבל הבין את המלכים והבין ששי לא אמיתי.בא לי לראות את שי מודח לראות מה זה יעשה בבית.

luluz

New member
איזה חיוךךךךךךךךךךךךךךךךךך שפרא או שי! סוףסוף

הסמיילי שמתאר הכי טוב -

HilaZ1

New member
האמת...זה מעניין לראות את בערב אחד כולם פתאום

קלטו מי זה שי.אני שמחה כל כך שזה קרה
אבל...איך לכולם נפל האסימון פתאום? זה התחיל באיתי שהפתיע אות מאווודד עם הניתוח המדוייק שלו לשי(ואני בכלל לא בעד איתי). לאון שהבין ששי משתמש בו בתור מניפולציה רגשית.הבובה שלו.וזה לא משנה שהוא לא אמר את זה על המסך. יוסי ועינב שנמאס להם לראות איך שי מנסה למרוח אותם ושם מסכה לידם, כשהוא בעצם ה"ראש" של הקבוצה השנייה. כולם קלטו מי זה שי.רק שי לא קלט שהמשחק שלו כבר מעייף את כולם,ואת לאון בראש
פרק מפתיע.אהבתי

למעלה