שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

fairy152

New member
איתי כל כך נאיבי...

כשהאח הגדול שאל עם מי היית רוצה להכנס לסוויטה הוא ישר אמר ונסה, ואילו היא אמרה את עינב... מרגיש קצת כאילו היא איתו סתם כי אין לה מישהו אחר שם, שהיא לגמרי משחקת בו. מסכן :/

driving style

New member
שיחת טלפון אחת

חבר'ה זה ממש בית כלא רק בכלא יש שיחת טלפון אחת אבל מה שמפניה טלויזיה נראה לי גם ראיתי שם עוד משהו שי הוא יעוף ביום שלישי להפקה אין עניין להעיף את שפרה ויוסי הם מביאים רייטינג בזכות התככים ביניהם זהו בייי

להצביע לשיפרה! חייבים להעיף את שי. איכ.

איך שמחתי לראות את הפרצוף העצוב שלו.
מנהיג עלאק.

BeN ShaDe

New member
אסי עזר מלך!!! ../images/Emo6.gif

"חשבתי שיודיעו לה שיש לה שיחת טלפון אחת , היא תתקשר להצביע לעצמה".
ומזל טוב לאמא של אסי!

סאמוואן

New member
אמןןןןןןןןן שייייייייייייי הביתה!!!!!!!!!!

אני כל כך מאושרת כרגע ששיפרה ושי מועמדים להדחה זה פשוט עשה לי את היום...אמן אחד מהם הולך..יאללה כולם להצביע ליוסי!!!!!!!!!!!!! איכס איזה מגעילים שי,צבר ורנין פשוט להקיא מהם על איך שהם צחקו על איתי...הבן אדם הזה הכי מקסים שם מה הוא לא עושה? מנקה,שוטף כלים ומבשל...הוא פשוט מדהים והלוואי והוא לוקח את המיליון!!

BeN ShaDe

New member
מה שפרה עוד פעם בסוויטה?!

טוב , במילא היה עוד יומיים בבית. חבל על השיחה לאחיות שלה. הדיבורים של אסי וארז בזמן שצבר ושפרה התארגנו לסוויטה =
!!! "האם נראה הלילה מתח מיני כמו שלא נראה מעולם? האם השניים הולכים לסרוג אחד לשני?"
ארז ואסי כרגיל זהב.

Saladin

New member
תחשוב על הדבר הבא:

שפרה הרי יודעת שרוב הסיכויים שהיא זו שהולכת, אז מבחינתה אללה יוסטור העיקר לממש את הפנטזיות שלה עם צבר. לדעתי ההפקה בחרה בכוונה בשפרה וצבר אחרי שהתקבלו התוצאות של ההדחות בגלל הסיבה הזו. אבל מה, צבר היבשבש לא ירצה לקלקל לעצמו וימשיך באסטרטגיית חוסר ההתקשרות שלו, כאילו שזה יכול לפגוע בו עכשיו ששפרה עוזבת עוד יומיים. מה שיקרה בפועל הוא שלא יקרה כלום ביניהם בגלל צבר וצבר יחשוף לעיני כל עם ישראל עוד יותר את היבשבשות מרקיעת השחקים שלו שתגרום לחוסר אהדת הקהל שלא יצביע לו כשהוא יועמד להדחה.

u r a n i a

New member
האחחחח, נהניתי מכל דקה בפרק הזה!!../images/Emo6.gif

המשימה הפילה אותי מצחוק, אחר כך לראות מי בחר בשי ואת הפרצוף שלו כשזה נודע לו, ובסוף - צבר ושיפרה הולכים לסוויטה

Lomsahne

New member
חחחח איך עינב משחקת אותה...

אומרת לשי שלא יחשוב שכל מי שמחייך אליו לא מצביע לו.

daphne86

New member
באסה שלא מראים מה יש בסוויטה

סוף סוף יש אופציה שאולי צבר יעביר הילוך עם שפרה :) אבל מה שלא הבנתי למה היא אמרה לו שהיא בחרה בליאון לסוויטה, כאילו מה את מנסה להחזיק אותו קצר? מפגרת. ואיך ידעתי שוונסה לא תבחר באיתי לסוויטה, אין הבחורה הזאת משחקת בו.

Prime Time

New member
ואחר כך אומרת לכולם שהוא בחור זהב

ושאולי בסוף היא תתאהב בו. מסכן האיש הוא בטוח שיש משהו והיא מנצלת אותו. ואם כבר מדברים על הסוויטה- כמעט הורדתי את הטלוויזיה כששיפרה נכנסה לשם. באיזה פוזות היא נעמדה...כמו איזה מריונטה \: מינימום צילומים לקטלוג של קסטרו... והג'ינס הזה ממש לא החמיא לה...

איזה כיף!!! חבל שאי אפשר ילכו 2!!!!

היה צפוי שיתנו את הסוויטה לשפרה וצבר כי הם היחידים שבחרו אחד את השני, שזה טוב כי שי עכשיו יאכל את עצמו לילה שלם ולא יהיה לו למי להתבכיין על מר גורלו, וגם יהיה לנו שקט משפרה וכמובן שישאר אוכל למחר כי היא לא שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה בשבילם שיתחממו העניינים ושלא יתנהגו כמו 2 פולנים פריג'ידים! אפילו בחיבוקים של צבר רואים שהוא סקס חרא!!!!!!!!

ShukyD

New member
האמת? אני מבסוט מהתוכנית

מאז שאשר הלך שיפרה מחפשת על מי להוציא את העצבים שלה הטענה של כפייה דתית עם אשר תפסה אבל עכשיו זה לא נראה יותר מדווקא היא מחפשת לריב עם כל אחד על כל מילה סתם כדי לצאת נגד, אחרי שאשר הלך זה התחדד ונהיה הרבה יותר ברור היא סתם צרת עין מפונקת ואני מבסוט שיצא לכולם בבית לראות את זה. שי גילה שלארגן קבוצות יכול לעלות לו ביוקר בקבוצת נגד הוא היה כל כך בטוח בעצמו שהוא הרשה לעצמו לסמוך על הקול של ליאון ולנטוש לטובתו את הקולות של איתי וונסה בינתיים מהצד השני התארגנה קבוצה נגדית של יוסי, עינב, ליאון, ונסה ואיתי. ונסה ואיתי אולי היו אנמים עד עכשיו אבל כרגע הם חוזרים למשחק בגדול... אני ממש מבסוט ששי עשה את המעידה הקטנה הזאת, היה כל כך בטוח בעצמו וויתר על איתי, ממש מבסוט... בנוגע להדחה בקשר ליוסי אין מה לדאוג, הוא נשאר אני מרוב שמחה לא יודע להחליט מי אני רוצה שיעוף קודם, שי או שיפרה מצד אחד יהיה נחמד להפסיק לשמוע את הטרחנות של שיפרה, את הוויכוחים המיותרים שלה על כל קופסת טונה בנאדם בן 56 וויתר על סיגריות בשבילך אז תני לו לחם מלא ותאכלי פיתה, כאילו זה באמת עוזר לך האוכל בריאות הזה.. ברוך השם את "בריאה" גם בלי זה. מצד שני יהיה מעניין לראות את הקבוצה של שי מתפרקת בלעדיו, בלי המנהיג גם שיפרה תהיה מכה מוראלית לקבוצה של שי אבל אין משהו שישתווה למנהיג קבוצה שמודח. אני מת לראות את רנין צבר ושיפרה ביחד, אבודים. לאף אחד מהם אין תכונות של מנהיג וכושר עמידה. רנין תחזור לדרמות שלה, אין יותר שושי... שיפרה תמשיך לריב עם כל העולם עד שבוע אחרי זה כשהיא תלך, צבר ימשיך לשבת בצד ולשתוק וינסה ליצור כוח זוגי עם שיפרה קצת מאוחר מדי, כי כרגע יש חמישה אנשים בצד השני. ככה או ככה הם הולכים ליפול אחד אחרי השני שבוע הבא אולי יביא את המהפך כשיכנסו החבר'ה החדשים לבית, נראה מה הם שווים
בכל מקרה תצביעו למי שתרצו, אני לא מעודד פה להעיף מישהו מסויים אני אהיה מבסוט גם אם שיפרה תלך וגם אם שי ילך וכמו שעינב אמרה כל כלב בא יומו... אמרה וצדקה. <הערה קטנה לסיום> חייב לציין לטובה את כושר ההבחנה והאבחנה של יוסי שמדהים אותי כל שבוע מחדש בבטחון נטול שחצנות איך הוא יודע בדיוק מי הולך לעלות על הגריל ומי הולך לעוף הוא יודע מי אמר על מי ומה הוא יודע מי מתכנן איפה ומתי הוא יודע פשוט הכל, הכל... זה לא יאמן

למעלה