שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

u r a n i a

New member
../images/Emo45.gifאני מעדיפה את שי בחוץ, מה גם שהרבה ירצו

עכשיו לראות מה קורה בין שיפרה לצבר...

angel66666

New member
יוסי.... בטחון נטול שחצנות????

זה הבן אדם הכי שחצן שקיים על המסך! הוא הרי mister know it all אפשר היה לראות בדיוק את השיחות שהוא ערך עם וונסה ועם איתי... הוא נחש, והבת שלוו נחשה בת נחש! נמאס משניהם! אותי אישית הם מגעילים. לצערי הרב, שפרה יצאה מפרק של היום ממש לא טוב!! ועדיין היא עדיפה של צמד הבובליבים.

ShukyD

New member
עובדה שכל מה שהוא אומר קורה

ולא כי הוא מתכנן, כי הוא משכיל לשים את האגו בצד ולראות את המצב כמו שהוא הוא יודע שהוא כל שבוע על הגריל אם הוא היה שחצן ומלא בעצמו היית כל שבוע שומעת "הפעם אני לא עולה בטוח" כמו שי. השיחות שלו עם ונסה ואיתי הן בסך הכל ראייה חכמה של המשחק הן אפילו לא נועדו לצרף אותם אליו, למרות שזה מה שקרה בסוף ואני שמח שזה מה שקרה כי ונסה ואיתי הם אנשים טובים ולא מגיע להם להיות עם חבורה של נחשים צבועים ומגעילים שכל היום אוכלים את עצמם על השטויות האלה

angel66666

New member
איזה עובדה? איתי וונסה אפילו לא מועמדים!

איתי וונסה: לגבי איתי יש הסכמה.למרות ש קצת גב לא יזיק לו!! לגבי וונסה ממשלא מסכימה - היא מניפולטיבית. היא מההתחלה חיפשה מישהו ליפול עליו לא הצליח לה עם צבר אז היא נפלה על איתי. ואני עדיין לא שכחתי את נושא הסיגריות הגנובות כביכול. לדעתי, יוסי מחרחר ריב. בהתחלה הייתי בעדו ואף בעד עינב. כיום שניהם עולים לי על העצבים - הם כל הזמן בוכים שהם נורא מקופחים.. למרות שהם הצליחו כבר להתגבר על לא מעט מועמדויות להדחה. ממש נמאס לשמוע אותם ועליהם!

SnowKing

New member
זה עדיין לא אומר שהוא לא שחצן

הרי הוא מלך השחצנות. מבחינתו כולם לא יכולים עליו בוילה.

../images/Emo45.gifאהבתי את מה שרשמת

יוסי ועינב לא טיפשים . להצביע ליוסי , כי אם כל אחד שהרבה מצביעים לו, אז זה לא מחשבה נכונה.

וואייי ../images/Emo185.gif

איך הדיירים קוראים בדיוק את שי! עינב (עוד משבוע שעבר), יוסי ואפילו ונסהה! וואי זה יהיה צמוד ביותר...אני חושב ששפרה תלך, אבל אופציה לא רעה ששי ילך. מצד שני-אין אקשן בלי שי! ההצבעה שאני הכי הכי מצפה לה: שי נגד עינב נגד יוסי (איזה טריפל ת'רת
) אני מת שזה יקרה.

duram

New member
עינב שוברת שיאים בטיפשותה

שלא לדבר על ההתנהגות הבהמתית שלה ועל היותה מפונקת ברמות על, היא עוד מעירה לשיפרה לגבי הלחם הלבן שלאבא שלה אסור לאכול בעוד אבא שלה בעצמו דופק בבית על ימין ועל שמאל בורקסים, שוקולדים וקוראסונים ו......קופסה וחצי ליום של ניקוטין. מעניין אם היא מודעת לכמה היא מטומטמת. בתוכנית ראו גם שהיא מדברת עם יוסי ומצביעה על שפרה שבגללה אשר עף. רק שהיא לא יודעת שהאבא היקר שלה הצביע לאשר.......ו....אה נכון אשר הצביע לעצמו. חחחחח או עינב עינב לכי תלמדי קודם עברית וגם לחזור על לוח הכפל לא יזיק לך. פשוט אומללה... לצערי אבא שלה ישאר בבית ויעופו שי או שפרה. חבל...

DanaBaudelaire

New member
סופסוף!!! שפרה הביתה

זה הרי ברור שההפקה תתערב ותשאיר את שי.. הוא עושה מנדרג'. בכל אופן, לא אכפת לי מי מהם יילך, כי שניהם מעצבנים אותי!!

לאון עם הנעליים של שי יושב בשקט...

לאון חכם אני שמחה שהוא פקח עיניים
ראיתם איך האגו של שי התקטן בכמה רמות?

mooolly

New member
../images/Emo70.gifלהצביע ליוסי בטירוף, לא להיות שאננים../images/Emo70.gif

נועה21

New member
נכון מאוד. אני מצביעה ליוסי ולשפרה

ושלא תטעו - אני מצביעה לשפרה לא מאהבת מרדכי

mooolly

New member