שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

כשאמר צבר זה רק מחוסר ברירה...

הוא עשה מבט הפכפך שאומר אחרת...ואחרת הזה זה שי

שיפרה שיקרה לצבר-כאילו רצתה את לאון ../images/Emo190.gif

...בסוויטה. ערמומית כלבבי...לא מגלה לו את הקלפים ברגע הגורלי... אבל יש לי הרגשה שאלו היומיים האחרונים שלה בבית )-: כן,אם כל זה שהיא מעצבנת ומצד שני אני אוהבת אותה אז יהיה משעמם לצפות בהם בלי הסופר תככן - שי.

MissPop

New member
טוב, זה היה צפוי

שמחה שאיתי וצבר לא מועמדים. חבל שיוסי לא יעוף, הוא הכי תופס מעצמו על כלום. בטוח שבחיים הוא לא יעוף וחבל, זה הכל ההפקה אשמה, פמפמה אותו יותר מדי וכך נראה הפרצוף האמיתי של החברה שלנו. עדיף שיוסי יעוף מאשר שי ושפרה אבל כנראה ששפרה באמת תעוף הביתה ביום שלישי... חבל, הכל צפוי ולא מעניין. מקווה שלפחות ההפקה תראה שידורים מהסוויטה.

AdiDaS012

New member
../images/Emo26.gif שמעו כדי לשבור את כל

הברית כביכול של שי צבר שפרה רנין כל הנחשים בקיצור צריך לעשות דבר חכם דבר ראשון להעיף יום שלישי את שי לא משנה מה כולם להצביע לבובליל כדי ששי יעוף ברגע ששי עף כל ה"ברית" הזאת מתפרקת למה... כי הראש שבט החיוואן הזה ילך כל אלה יהיו עפר לרגלם של עינב ויוסי איתי וונסה ולאון בקיצור תהיו חכמים תצביעו רק בובליל שי צריך לעוף יש לו התנהגות מכפירה פשוט מתחת לכל ביקורת

AdiDaS012

New member
צריך גם וגם

יוס מי ישאיר אותו האוויר חייבים לאזן את זה גם ליוס גם לשיפרה למרות שאני אישית היום כשראיתי אותה רציתי לבעוט לה בראש הביאה לי עצבים אבל כדי להעיף ת שי הדיקטטור הזה חייבים להצביע לה וגם ליוסי

rotem bobo

New member
אני מאושרת ../images/Emo6.gif אמן שי ילך הבייתה במהרה!!!! :)

שלחתי 5 יוסי כפרעליו ו 5 שיפרה שאני שונאת רק מהשנאה לשיP: לאון יצא מלך אמיתי ואם שי הולך אני כולי מאושרתתתתתתת תצביעו יוסי ושיפרה ונסה חמודה ברמות אגב=]
לילה טוב:)

דודויו

New member
לא להתאייש להצביע ליוסי

לא להפסיק ולא להתאייש - יוסי עד הסוף ! לא להגיד "גם ככה ישאירו אותו" פשוט תצביעו ! יוסי עד המילון ! לא להתאייש ולא להפסיק להצביע. SMS אחרי SMS יוסי המלך של הוילה ! שפרה או שי לא משנה שניהם נחשים ניתן להם לריב בניהם....

Yaki J

New member
אני - כרגיל - לא מצביע לאף אחד

גם משום שאני לא מעוניין להעשיר את קופת ההפקה, וגם משום שאני לא בדמוגרפית המסמסים. מבין המסמסים ליוסי/איתי/ונסה - אל תסמסו לשפרע. זה טריפה וזו נבלה. תנו לקהל לעשות את הבחירה שלו ושאחד מהם יעוף באופן טבעי.

עכשיו בטח האחיות של שפרה

יגידו לה כמה שונאים יש לה בחוץ וימילצו לה לעזוב, והרי שפרה לא יכולה לקבל את זה שלא אוהבים אותה והיא תתפרק!! אחחח איזה כיף!!!

אנשים!! אני פותח לובי להדחת שי מלך הנחשים!!

הבן אדם הזה מטיל טרור ואימה בבית, אפילו ליאון התמים כבר קלט ששי צוחק עליו מאחורי גבו דיי מספיק!!! תם עידן הטרור של שי שיטרית!!! אסור להיות שאננים , צאיך להצביע ליוסי ולשיפרה בכמויות!!!

shy6

New member
שי לעינב: אני פה 50 ימים ואף פעם לא דברתי על

מישהו מאחורי הגב. כל מה שיש לי להגיד אני אומר בפנים." טוב.

FreshF5

New member
עוד חוזר הניגון

(לצערי גם אני חוזרת בניגון כי אמרתי את המשפט הזה כ"כ הרבה בחודשים האחרונים אבל לא הצלחתי בסוף ליישם) אם הייתי שמה אגורה על כל משפט כזה שהוא אמר מהרגע שצפיתי בו בתוכנית (נראה לי מאמצע ספטמבר) היה ברשותי סכום כסף מכובד.

למעלה