שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

../images/Emo45.gif גם לי נראה חשוד יותר מידי.

הם מבטלים את הפורמט המקורי ממש. זה לא בסדר לדעתי! אם זה מכתבים שבני הבית והחברים שולחים להם, התמונות לאשר, יצירת הקשר עם אשתו, הקול שתייסיר "שיווק" לתכנית (בשביל רנין) ועכשיו שיחת הטלפון? זה מוגזם. חוצמזה, הם לא הראשונים (ולא האחרונים, אני מניח) שנכנסים לחדר הזה, ורק הם בינתיים (שפרה וצבר) מקבלים את שיחת הטלפון. אז מה? 48 ימים זה בדיוק כמו 28 ימים קשים בעבור מישהו אחר. ה"הברקה" הזו היא לא יותר מעוד פרסומת שתעצים את 'בזק', כמו פינתו של אסר עזר החמוד בכל שלישי, ש'בזק' מרכזת כמובן את כל הקטעים...כמה נחמד מצדם.

MOVEREP24

New member
עינב הכי אמיתית! קראה בדיוק את שי ומה שהיא

אמרה בחדר על שי מילים כדורבנן. הכל היה נכון אחד לאחד נחש צפע השי הזה

עכשיו האחיות שלה יספרו לה הכל

על איך שיוסי פופולרי בחוץ, על כמה ששי תככן, על כמה ששונאים אותה בחוץ.. זה יהרוס הרבה דברים

ExsoTic Cop

New member
אין מצב..האח הגדול יצוטט להם לשיחות

כדי שלא יעבירו להם מידע מבחוץ בדוק.

נראה לך שזה אכפת להם?

גם בבית כנסת היה אסור להם לדבר עם המתפללים, והם דיברו

ExsoTic Cop

New member
אולי הם דיברו איתם אבל המתפללים לא העבירו להם

מידע מבחוץ זה בטוח ההפקה אמרה לפני זה למתפללים ושילמתי להם כסף כדי שלא ידליפו להם מידע.. הם בטח דיברו איתם מה נשמע,מה המצב איך בבית האח הגדול וזהו פרטים מידע מבחוץ תהיה בטוח שלא נתנו להם.

יוליקה

Member
מנהל
חייבים לעשות כל מאמץ להשאיר את שפרה

רק על מנת שהבובלילים לא ירקדו על מדרגות...הרבנות... סליחה מדרגות הוילה של אח הגדול...

קמבילי

New member
רנין לשי: אתה חולם אם אני נשארת פה אחרי שאתה

הולך.
כאילו שהיא באמת מתכוונת לעזוב. כאילו ממש איכפת לו אם היא תישאר או תעזוב אחרי שהוא יילך. אין סוף לסוחט הדמעות מתוצרת תעשיית הקולנוע הקהירית.

Yaki J

New member
זה היה קורע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואז תיקנה את עצמה "אם אתה תעזוב". רנין טוחנת עם ליאון "שי לא יעעעעזוב. אין סיכוי NO CHANCE שהוא יעזוב אני מרחמת על שפרע". אני ממש אוהב את הקטע של הסוויטה - אשר לדחוף לשם את קקטוס ושפרע כל שבוע?

קמבילי

New member
../images/Emo9.gifלא נעים להודות, ממש נחמד שהם שם

אחרת היינו כבר רואים את שפרה גוהרת על רנין בחיבוק של אמא אדמה ורנין מדברת אנגלית.

blondi rebelde

New member
חחח רק בשביל זה צריך ששי יודח

[ובשביל לראות את הפרצוף שלו שהוא מודח
] כאילו מה, אם פעם בשבוע היא לא מודיעה שהיא עוזבת היא לא מרגישה טוב עם עצמה? חלאס.

אני חייב לתת קרדיט לדיירים

סוף כל סוף הצבעה אינטילגנטית. אישית אני מסמפט את שיפרה, אבל נוכח היחסים בינה לבין עינב ויוסי היה צביעות מצידם להצביע אחרת ממה שהצביעו. לטובה אני חייב לציין את לאון, יוסי, עינב (תגידו מה שתגידו על האינטילגנציה שלה, את זה היא ראתה) והשניים האחרים שהצביעו לשי (לא זוכר מי) אני אודה שלרגע חשבתי שרנין אף היא תתחיל לעמוד על שתי רגליה ותעיף את שי, אבל כנראה שלא... חבל... אני מצפה בקוצר רוח שהיא תעוף, ההתנהלות שלה די צבועה בעיני. אגב רנין, זה רק אני או שלא הראו את מי היא רצתה לקחת לסוויטה?

Saladin

New member
אני דווקא חושב שרנין לא צבועה.

לא היה לה למי להצביע כי אין לה ממש דיעה על הדיירים, וראו עליה את ההתלבטות למי להצביע. בסופו של דבר היא בחרה בונסה אבל לא מהסיבות שהיא אמרה אלא מסיבה שאותה היא לא יכלה להגיד למצלמה מפאת כבודה העצמי, והיא - שרנין שמה לב לזה שונסה לא סובלת אותה. לרנין אין אינטראקציות יותר מדי מסובכות עם דיירים בבית ובגלל זה קשה להחליט למי להצביע. היא היתה נראית הרבה פחות אמיתית אם היא היתה מצביעה למישהו שלא היה לה שום תאקל ושום בעיה איתו. באותה מידה גם שפרה בחרה לא לנהוג בצביעות והדיחה שניים שאיתם היו לה תאקלים (הבובלילים) במקום להדיח מישהו שיש לה סיכוי נגדו. והדוגמה ההפוכה - צבר שמדיח את איתי וונסה בלי שום קשר להתנהגות שלהם כלפיו.

ועוד מה שמשהו שמצחיק אותי

בערך הבנאדם היחיד בבית שלא מלכך על אחרים מאחורי הגב (כמעט): איתי הבנאדם היחיד שאף פעם לא שמעתי אומר על עצמו שהוא לא מדבר מאחורי הגב: איתי...

FreshF5

New member
פאק, איך לא ראיתי את ההשלכות

שי הולך לחפור ובגדול!!! (טוב מוטב חפירה אחת גדולה ואחרונה)

למעלה