שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

Saladin

New member
ראיתם איך עינב מתחילה לתפוס תחת על שי?

הצ'חלה הזו מדברת על האמונה שלה בקב"ה ושטויות אחרות ומלכלכלת על שפרה בחופשיות. היומיים הבאים יהיו מעניינים...

TLV GUY2

New member
עינב "אני לא מדברת מאחורי הגב" בובליל

לא סותמת את הפה לרגע, אבל מה שכן היא אמיתית ולא מרכלת חס וחלילה (בשנייה הזאת ממש, עכשיו כבר לא)...

אם שי נשאר...כדי ללאון להיות נזהר!!!!!!!!!!!!

מסכן לאון...אני מקווה שהוא יעמוד בטרור ששי הולך לעשות לו אם ישאר...

metrosexual

New member
לאון אני אוהב אותך!!!!!!!!!!!

יצאת הכי גבר והראת שאתה לא שפוט של שי ויש לך שכל! גאה בך! מקווה שאתה תיקח את המיליון כי באמת מגיע לך! בן אדם הכי אמיתי שם! (אני ממש אוהב גם את איתי-אחלה בן אדם)

עינב היא ה-כי-י גזענית וה-כ-י מתנשאת מכולם!

מה היא משחקת אותה על קלף ה"מיעוטים" הידוע גם בשמו "אני לא אשכנזיה אז כולם נגדי"???? על מי היא עובדת?? אני אגיד לכם על מי- כל המדינה!! אתם לא רואים כמה שהיא גסת רוח, בוטה ואיכשהו מצליחה להתמסכן? לא שיש לי איזושהיא אהדה מיוחדת למישהו בבית אבל שפרה המסכנה אמרה משהו נכון: "מה היא רוצה ממני ולמה היא שמה אותי כל הזמן בעמדת האשכנזייה המתנשאת"?? למה? כי חצי מהמדינה קונה את זה ולא רואה שהיא (עינב) הכי רעה מכולם. כן רעה זו מילה קשה אבל עינב היא רעה. גם אם אנשים פוגעים אחד בשני בתוך הבית לרובם (ואני מדגישה לרובם) אין כוונות רעות וזה קורה כי כל אחד שם כל כך שונה מהשני. לעינב? ועוד איזה יש כוונות רעות! מה זה ה:"כששפרה הולכת אני אומרת לה שתמסור ד"ש לאשר" זה רוע!! מה זה ה:"אני צכה סיגריות תספגו את זה" או "תשבי תשבי בשקט"... היא לא בנאדם ולא נשמה ולא אמיתית היא סתם כלומניקית שעובדת על כולנו... אני מקווה שאשכנזים/ספרדים/ערבים או מי שלא קורה את ההועדה הזו תבינו את המשחק הכל כך מכוער של הבחורה הקטנה הזו... :)

ShukyD

New member
ואוו איזו חריגה מהמציאות

הבחורה אמיתית לגמרי ודווקא בגלל זה מדברת ככה ועושה דברים כאלה כי היא נפגעת ממה שאחרים עושים ולא מנסה בכוח להסתיר את זה היא פועלת מתוך אימפולס וזה יכול אולי לעצבן אותך אבל להגיד שזה לא אמיתי זו טעות הבחורה אמיתית לגמרי זה לא רוע להגיד לשיפרה שתמסור ד"ש לאשר כי בגלל שיפרה יצא כל הסיפור ובגללה הוא הלך זכותה לדרוש את הסיגריות שלה כמו ששיפרה דורשת את הטונה והלחם בריאות שלה והיא בכלל לא מנסה להיות מסכנה היא פשוט היא, בניגוד לכל השאר וכל הכבוד לה על זה

אריאל5

New member
מה שהתברר מעל לכל ספק

שתרגיל ההפקה עם אשר ועינב היה טעות בלי תיאום ובלי אשר ממשיכים לעשות קידוש ויותר מכך שונאים יותר את שפרה בבית.

SnowKing

New member
דווקא ממנהל הייתי מצפה לענייניות...

זה שהבחורה "אמיתית" (מציע לך לראות את הפרק ישר אחרי שהראו את התיאום הדחות שלה ושל צבר בו היא אמרה לשפרה שהיא אחלה בנאדם..) עדיין לא אומר שההתנהגות שלה בסדר. שפרה מעולם לא דרשה את הלחם בריאות, והטונה היא בשביל כל דיירי הבית. המעשנים הימרו על 50% מהתקציב בתנאי שהם לא יעשנו, כי ב80 שקלים לבנאדם בשבוע אי אפשר לקנות סיגריות לכולם. פשוט אי אפשר. חוץ מזה ששפרה (וגם צבר..) בכלל לא הצביעה נגד אשר, ולכן לא בגללה הוא הלך. היא "פשוט היא": הבנאדם שמשחק אותה קורבן ותוך כדי זה דורך על הדייר שהכי קל לדרוך עליו בבית. אני במקום שפרה לא הייתי מסוגל לסבול אותה בחדר אחד.

אור2221

New member
הפסד משימות - אסטרטגיה חדשה של חבורת ש"צ

שי, שפרה (או אחד מהם שישאר), ליאון ורנין צריכים ללכת על אסטרטגיה חדשה - הפסד משימות מכוון. התקציב יקוצץ, הסיגריות יגמרו ונראה איך עושים לעינב, יוסי וונסה גמילה זריזה מניקוטין. כל מי שנשאר מחבורת ש"צ לא מעשן מי יודע מה (גם רנין). את ההצבעות זה לא ישנה, אבל יהיה מעניין לראות מה מעדיפים - סיגריות או מליון.

אור2221

New member
יוסי הממזר הזה :)

עלה על שפרה וצבר - ונסה עדיין באשליות שלה שצבר לא בקטע.

DanaBaudelaire

New member
מה הקטע של צבר??...

הרגע ונסה אמרה ליוסי ששבוע שעבר צבר אמר לה שהוא מזמין אותה [את ונסה] לסוויטה. והיא הדגישה: "הוא אמר לי , ולא אני לא". היא הרגישה שצבר כבר לא מסתכל לה בעיניים, והיא אמרה שחבל, שהיא באמת אוהבת אותו והיא לא מבינה מה קרה. היא גם הוסיפה בקשר לסוויטה: "לא נראה לי שיקרה ביניהם משהו. הוא מבחינתו הולך עם הידידה הכי טובה שלו, שהכי כייף לו להיות איתה". ומאוד חבל לי שונסה מרגישה ככה בקשר לצבר, כי נאי חשבתי שהוא באמת מחבב אותה. מסתבר שלא. צבר איכזב מאוד. ובקשר להדחות: אני אשמח מאוד אם שפרה תלך, אבל לא אכפת לי גם שי. ההתנהגות שלו, בעיקר ביומיים האחרונים, הפכה להיות מזעזעת.

אור2221

New member
צבר מנסה להתחמק מונסה כבר שבועות

הוא דיבר עם איתי על זה שהיא יותר מדי פרובוקטיבית איתו (לא האשים אותה במשהו), והוא ניסה לרמוז לה בצורה יפה כבר 1000 פעמים.

למעלה