שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

sweetdreams

New member
חח וואי זה היה קורע!!

די לקחת את זה קשה. תשעה אנשים נעולים בתוך בית, מה הם יעשו אם לא יסתלבטו אחד על השני? מסכנים, אפילו משחק קופסא לא אירגנו להם
אז על כל אחד יש שם בדיחות, ואני חייבת להודות שזה היה קטע הורס. איתי הזה גם כן צריך לקחת דברים בפרופורציות, הוא יותר מדי רגיש, ולא סתם הוא ממאיס את עצמו על כולם. די להתמסכן ולעשות מעצמך אפס, ועוד על כלום!!

GK_FF

New member
באיזה אתר ניתן לראות את ערוץ 2 לייב?

אין לי פה טלוויזיה!

יוליקה

Member
מנהל
נועם7 - עכשיו אתה מבין למה אומרים

שהנבואה ניתנה רק לשוטים???

Ping Poong

New member
לפי העריכה אפשר לדעת: איתי מועמד

מראים את כל העלילה שבגללה איתי יועמד היום \= אוףףף שי הכלב הזה, לא מועמד אף פעם!!!!!!
כל מי שהוא רוצה מועמד
וכל מי שהוא רוצה מודח
דיייייייייייייייייי!!!!!!!!!

ortalav

New member
האישה הזאת פשוט דוחה!

שפרה הזאת פשוט נוראית טוב שלא אמרה לליאון מה לחשוב וזהו

ברור שאיתי יעלה להדחה

ארז ואסי אמרו "אולי לאון יעלה להדחה? אולי רנין? אולי שי?" בקיצור את כולם חוץ מאיתי XD ממש עלוב מצידם כל הנסיונות האלה ליצור עניין

droriko

New member
אני את הלקח שלי למדתי

כל פעם שארז ואסי מדברים אני שם על מיוט . אני לא אתן לשני האידיוטים האלה להרוס לי את המתח , די נשבר הזין!

igor p1

New member
כמה דברים הם שקרנים

אני יתייחס למשהו הכי חשוב וזה שהתכנית היום לא בשידור חי ,אני מכיר אנשים שנועים כל שלישי לתכנית ואמרו להם שמה שאין צורך לבוא בראשון, זה לא שידור חי. לגבי המשימה המחשמלת יראו אותה בשלישי כמו שעשו שבוע שעבר עם הבנג'י מבחינת היגיון. לגבי המועמד שעומד בפעם הראשונה ברור שזה איתי ,מראים את כל מה שאמרו לו להזהר,את זה שהוא מבין שמדברים עליו מאחורי הגב כמו שעשו במקלחת שי, צבר ורנין.להדיח בן אדם רק בגלל שלדעתם הוא אומר תודה סליחה בלי סוף זה לא סיבה.,פשוט אין את מי להדיח. אני מאחל לכולנו ומקווה שאני טועה והעמידו את שי ,אבל קלוש העיניין,אולי עוד אחד שיועמד להדחה זה צבר. מה שברור זה שהמועמדים להדחה הם: יוסי עינב והשלישי כנראה איתי.

זה שידור חי אבל לא ישיר יש הבדל

חי זה אומר שזה מוקלט חי בלי עריכה וישי שזה אומר שזה משודר באותה רגע

FreshF5

New member
אני מתביישת

אני מתביישת שבשל הערצה העיוורת שפיתחתי בתחילת התוכנית לשפרה לא ראיתי את פני הדברים כפי שהם אני מניחה שבשל העדפה לתכונות מסוימות שקיימות בהם לא ידעתי לעשות הבחנות ונתתי לגיטימציה לכל דרך או התנהגות שלה או של צבר ושל דומיהם בשם האינטליגנציה או התרבות. הצורה שבה היא ביקרה את איתי, האירה את עיניי. בדבר אחד/ת אני שמחה שלא טעיתי, שי אני מאוד מקווה שיתנדף ובקרוב

למעלה