שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

t o b i

New member
על מה את מדברת?? מה שכולם צחקו מאחורי

הגב שלו היא אמרה לו בכנות ייעצה לו כשהוא ביקש ממנה לדעת היא הסבירה לו בעדינות למה צוחקים עליו זו אותה שפרה מקסימה שתמיד הייתה איתי יצא הכי טמבל דווקא היחידה שהייתה כנה איתו הוא העמיד להדחה כי "היא אומרת לו בפנים חצאי דברים" זה לא חצי זה הכל עצוב לו שזה הכל אז הוא הפעיל מנגנון הכחשה ....

FreshF5

New member
יש עוד הודעה מתחתיי ולמקרה שפיספסת

למרות זאת, אני אמביוולנטית לגביה מצד אחד אוהבת אותה מצד שני ברגעים מהסוג שונאת אותה

שאלה .

איך זה יכול להיות שכשעינב בוכה מרה על כך שהחבר הכי טוב שלה - אשר הודח לא היה כאן פוסט אחד שטען שהיא מאוסה כתוצאה מכך . ואילו כאשר רנין בכתה בגלל ההדחה של ג'ני הפורום היה מלא בהודעות לא מחמיאות לרנין . כפל הסטנדרטים של חלק מהאנשים כאן ... לפעמים הוא יותר גרוע מצביעות .

אנשים פשוט מעדיפים להעלים עין מהדבים הרעים

של הפייבוריטים שלהם, ולהבליט כל פיפס של המועמדים הפחות אהובים.

FreshF5

New member
וזה בדיוק מה שעשיתי עם רנין

העלמתי עין והמשכתי לצדד בה למרות הכול.

FreshF5

New member
התשובה שלי - הימור

ואני לא מצדיקה את הודעות הנאצה אלא מעריכה את ההודעות הסולדיות אנשים לא טיפשים יודעים להבחין בין משחק לאמת. ואני מודה שנפלתי בזמנו ולא ראיתי את המשחק של רנין. עינב בניגוד אליה, הייתה כנה ואמיתית.

rinatt1

New member
רנין צבועה ועינב לא..וגם רנין בוכה כל היום

רנין שחקנית מספר 1 בבכי היא בוכה כאילו מישהו מת וכאילו היא בסרט ערבי יאחלאלאו

צודקים , עינב כזו אוטנטית ואמיתית

ואילו רנין כלכך צבועה . היא כלכך צבועה שכשהיא בכתה שג'ני החברה הכי טובה שלה עזבה את הוילה היא לא היתה אמיתית . ואילו כשעינב בוכה על אשר זה כמו בכי של ילד תמים . כלכך אמיתי וכלכך כואב ורק מדגיש את התכונות היפות של עינב . וכשרנין מזילה דמעה זה רק עבור המצלמות , זה הכל חלק ממשחק ואולי אפילו אסטרטגיה . העיקר שאנחנו שופטים את הכל בצורה שווה והוגנת . ותודה לכל אלה שלימדו אותי שיעור מעלף בצביעות מה היא .

droriko

New member
מה שטוב בתוכנית הזאת

שמראים לכל עם ישראל את הההתנשאות והחיוכים המעצבנים של שיפרה , זה הגיע למצב שאתה זורק על הטלוויזיה . יאללה תחזרי כבר לחור השחור שלך יצורה שכמותך.

דורון

New member
../images/Emo45.gif לא יכול לסבול את הבחורה הזאת

דייייייי שתעוף כבר הביתה זה בלתי נסבל כבר!

BeN ShaDe

New member
רציתי לכתוב עכשיו הודעה על זה...

אבל אתה פשוט סיכמת את זה בול!
לכי כבר הביתה. גם התנשאה על איתי , גם על יוסי ובכלל יותר מדי מתייפייפת. שימו אותה כבר על הגריל.

L m a o

New member
מה קרה? שפרה מתוכחמת מדי?

בחורה נחמדה ומאוד מעניינת. אני נהנה מהשיחות שלה.

BeN ShaDe

New member
מצלמות בשירותים. ../images/Emo2.gif

זה לגמרי עובר על זכויות הפרט. הם רואים אותם מחרבנים! |:|:|:

למעלה