שירשור הפרק - פרק 15 - סיכום 21:00

Ping Poong

New member
יש מצלמה בתוך השירותים.

א. לצורכי ביטחון ב. כדי שההפקה תפקח מה קורה שם ג. בדיוק בשביל הקטע שהיה היום, אם יש קטע מעניין שקורה שם אז מראים לנו. אבל חוץ מזה רק ההפקה רואה מה קורה שם.

BeN ShaDe

New member
כנראה ש...

באמת מתי שהם נכנסים לעשות את צרכיהם הם מכבים את המצלמה או משהו.

זה קצת טפשי וסותר.

כי אם יהיה מצב חירום כלשהו כשאחד מהם עושה צרכיו, נכון שלא לגיטימי לבדוק או שיהיה אפשר פשוט לחכות שייצא, אבל זה עדיין סותר. איזה מצב חירום יכול כבר לקרות בשירותים? מישהו חלילה מתאבד או פוגע בעצמו? למישהו קורה משהו? ולמה שזה יקרה אם מישהו לא עושה צרכיו? הוא נכנס לשם במיוחד בשביל זה? ואם כן, כיצד ההפקה אמורה לדעת שהוא לא עושה צרכיו כדי לא לכבות את המצלמה? ונניח ויוסי חס וחלילה ייפגע (בריאותית וגופנית הוא לא כשיר לרוב\כל המשימות והוא בן 56, לא צעיר נאמר..) - בעת שייעשה צרכיו, מה אז? אז לא נראה לי שממש מכבים את המצלמות גם כשהם עושים צרכיהם, אמנם לא משדרים זאת אבל זה בוודאי שולל את פרטיות הדיירים בבית בפני ההפקה.

Saladin

New member
ממש לא לדעתי. יוסי יוצא כוכב.

בעוד שבלייב הוא חסר תועלת וחסר תקשורת עם כל האנשים בבית.

lizush

New member
../images/Emo45.gifחופשי...

ואם אשר הוא המייצג של המגזר הדתי, אז שני אלה ממש מראה לא טובה למזרחיים באשר הם... עד מתי יצעקו "קיפוח"???

droriko

New member
"אני יוצאת כאן המתנשאת,זה לא הוגן "

אלוהים לבחורה הזאת אין מודעות עצמית בשיט !

שפרה פשוט מקסימה../images/Emo99.gif

כואב שהיא ככה בוכה שיש אנשים שלא אוהבים אותה. מצאתי את עצמי אומרת לטלויזיה "אני אוהבת אותך שפרה"

פלדי1

New member
עושים עליך חרם ? יא שפרע חנטרישית

מי התחיל בכלל בחרם ובהתנשאות?? שכחת מה עשית לנעמה???

droriko

New member
סתם עושה הצגה לשי

חודש וחצי היא מסתובבת עם האף למעלה, לא סופרת אף אחד בבית , זורקת כל מיני הערות מעליבות לאנשים , ואחר כך בוכה למה חושבים שהיא מתנשאת , ועוד מעלה את השד העדתי ("זה בגלל שאני אשכנזיה") אם זה בגלל השד העדתי אז איך זה שאין להם בעיה עם צבר? איך זה שאין להם בעיה עם ליאון? סתם זיינית שכל

droriko

New member
כמו שכתבתי אתמול

זה שעינב מתנהגת זצורה מסויימת לא מצדיק את שפרה להתנהג באותה הצורה , לןץ מזה שזה רק חלק מהמכלול אצל שיפרה.

קרמפה

New member
די לזרוק האשמות חסרות בסיס!

"חודש וחצי היא מסתובבת עם האף למעלה, לא סופרת אף אחד בבית , זורקת כל מיני הערות מעליבות לאנשים " תן דוגמה! תעמוד מאחורי המילים שלך.

למעלה