שירשור הקלע דנילוב

../images/Emo41.gif שירשור הקלע דנילוב ../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכולם , הבוקר הישראלי הראשון שיעלה להתחרות יהיה הקלע אלכס דנילוב במקצוע החזק שלו , 50 מטר אקדח חופשי . דנילוב יתחרה במסלול מספר 54 מתוך 61 . שיהיה לו המון בהצלחה !

הציפיות - גמר !

זה המקצוע החזק שלו , ואם הוא לא יעלה לגמר זה האכזבה הראשונה שלי באתונה עד כה .

vitamin P

New member
גם אני מקווה....

אני אוהב את האולימפיאדה אני מנסה לראות מתי שאני יכול..... אבל יש לי גם מבחן אז חשוב מאוד לצמצם בצפייה אבל אני רואה את הדברים המעניינים יותר ....

yuvalf90

New member
שיטטטטטטטט../images/Emo31.gif../images/Emo178.gif

שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט עד מתי הגמר????מתי הוא יסתיים??? איזה באסה אני בדיוק אצל הפיזיותרפיסט שלי מ 12 בצהריים אתה מוכן להגיד לי כמה זמן זה יקח ??בבקשה

yuvalf90

New member
איזה באסה

אני לא יראה בשידור ולא באינטרנט את הגמר אם הוא יעלה אני מקווה שהוא יעלה ואז זה ידחה טיפה(למרות ששום דבר לא יכול לדחות את זה)

vitamin P

New member
מקווה שערוץ אחד ישדרו אותו

ולא איזה כדורגל חופים בין 2 מדינות קטנות מהאוקיאנוס השקט חחח למרות שזה אחלה
אני מזה מצטער שלא קניתי מזכרות של האולי... ביוון אז זה היה ממש בזול קניתי אבל דגל וקלפים של מקומות ביוון ועוד איזה משהו
אני יודע שזה ממש לא קשור פשוט סתם נחמד להעלות זכרונות אני אפסיק

yuvalf90

New member
אתה מכיר אתר

שאפשר להתעדכן ממנו חוץ מהאתר הרשמי שהוא מעדכן אחרי 25 דקות .??!

yuvalf90

New member
אתה מסתכל באתר הרשמי??

אם כן תביא לי קישור כי פעם שעברה שדנילוב יתחרה הגעתי למקום שרואים ממנו אבל לא ראיתי כלום ואז שפה נתנו לי קישור ראיתי אז אם תה רואה משם תביא לי קישור בבקשה

daldan

New member
אורן איך מתנהלות תחרויות הירי

יש מספר מקצים וצוברים נקודות?

כן

יש 6 סיבובים כל סיבוב 10 כדורים , כל כדור 10 נקודות כך שכל סיבוב ניתן להשיג 100 נקודות . בינתים זה פתיחה חלשה של אלכס .

למעלה