שירשור השידור היומי עוד חצי שעה נגמר, אפשר להתחיל להגיב
S SofyTofy New member 10/9/03 #1 ../images/Emo41.gifשירשור השידור היומי../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif עוד חצי שעה נגמר, אפשר להתחיל להגיב
../images/Emo41.gifשירשור השידור היומי../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif עוד חצי שעה נגמר, אפשר להתחיל להגיב
B BigD00 New member 10/9/03 #7 לא היה לי זמן לראות... אבל ראיתי קצת דברים, כמו הקטע עם מושיק שהתחיל לפחד (חחח) מפרדי נגד ג'ייסון (סרט ענק ראיתי) וזהו... וגם את אנחל (הדוגמן..ממש) ראיתי בתוכנית וזהו..
לא היה לי זמן לראות... אבל ראיתי קצת דברים, כמו הקטע עם מושיק שהתחיל לפחד (חחח) מפרדי נגד ג'ייסון (סרט ענק ראיתי) וזהו... וגם את אנחל (הדוגמן..ממש) ראיתי בתוכנית וזהו..
S spider kisser New member 10/9/03 #3 היה מצחיק לאללה השעה הראשונה פחות. אבל בשעה השניה נקרעתי מצחוק כשהם ארחו את ההיא מהפרסומת של החומוס. בכללי היה נחמד פלוס השעה הראשונה השעה השניה
היה מצחיק לאללה השעה הראשונה פחות. אבל בשעה השניה נקרעתי מצחוק כשהם ארחו את ההיא מהפרסומת של החומוס. בכללי היה נחמד פלוס השעה הראשונה השעה השניה
S SofyTofy New member 10/9/03 #5 אתה קצת צודק..../images/Emo103.gif אני מקווה שאתה בן.. ואם לא אני לא אוהבת את השעה הראשונה (עדיף כבר ים ) והשעה השנייה היום הייתה.. בסדר. ציון שעה ראשונה: ציון שעה שנייה: ציון למנחים (מיכאל, עפר ומלי):
אתה קצת צודק..../images/Emo103.gif אני מקווה שאתה בן.. ואם לא אני לא אוהבת את השעה הראשונה (עדיף כבר ים ) והשעה השנייה היום הייתה.. בסדר. ציון שעה ראשונה: ציון שעה שנייה: ציון למנחים (מיכאל, עפר ומלי):