מממאאמייייי
New member
התשדיר היומי-מה היה היום../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif
לקחתי על עצמי יוזמה די גדולה, והיא לסכם בצורה ארוכה במיוחד את התשדיר שהיה היום, זה הטור הראשון, אני מקווה שעם הזמן הטור ישתפר וישתפר.
שעה ראשונה באקזיט
השעה הראשונה של תשדיר אקזיט לתאריך ה-14.10.03 נערך עם עפר שכטר, כמידי יום ויום, ב"הלו אקזיט"- עזר עופר בצורה הטובה ביותר לבני נוער הסובלים מבעיות, כמו למשל- הנערה בת השש-עשרה שמעשנת סיגריות והורייה לא יודעים על כך- וחבר של אביה תפס אותה מעשנת והיא סבורה בכך שהחבר של אביה יעביר לו את המידע במהרה, וזה לא משהו שהיא רוצה שיקרה. עפר ענה לה תשובה ממש טובה ולעיניין- ללכת להורים, לנסות להקדים במהרה את החבר של אביה, שזה יבוא ממנה ולא מהחבר של אביה. ללכת להוריה ולהגיד להם שהיא רצתה לדעת איך זה לעשן, ניסתה את זה וגילתה שהיא לא אוהבת את זה, והיא טעתה ולא רצתה לעשות את זה, והיא מבקשת סליחה, ורוב הסיכויים שהוריה יהיו מבסוטים מכך כיוון שבתם מספרת להם דברים חשובים שעוברים עליה. במסגרת השעה הראשונה גם כן שאלו את עפר שאלה איזה דמות היה מעדיף להיות בעולם המצוירים, עפר השיב שהוא היה מעדיף להיות אחד ממשפחת הסימפסונים, כיון שהם מצחיקים אותו. כרגיל, איחול יומולדת היומי של אקזיט
שעה שניה באקזיט
השעה השניה באקזיט נערך עם עפר ומיכאל. במסגרת השעה השניה והכיפית והיותר אטרקטיבית, שאישית, אותה אני מעדיפה יותר מאשר השעה הראשונה, כיוון שמארחים כוכבים, וכל תשדיר מתמודד אחר מ"כוכב נולד-לא נפסיק לשיר", פינות מעניינות עם מושיק שפשוט אין עליו
כל פינה איתו זה פשוט ה-דבר! היום מכוכב נולד התארחה אסתי שייבן- כוכבת בפני עצמה, מוכשרת מאוד לפי דעתי, ובסוף התוכנית שרה את השיר ששרה עוד מימי כוכב נולד [כאילו מלפני כמה זמן זה
] "יש לי חולשה לרקדנים"- שיר ממש יפה
היא סיפרה לנו על האמונות הטפלות והמוזרות שלה לדוגמא: כשמקנחים את האף מושכים באוזן וכדומה.. וכמו כן נערך איתה החידון- "האם את אסתי שייבן"-ובסוף, במפתיע הסיקו מיכאל ועופר שזו אכן אסתי שייבן [כמה מפתיע
].. במסגרת שחקן השבוע- שחקנית שלדעתי, דווקא הייתה טובה, יש לה ביטחון עצמי ואת מה שצריך.
הודעות חשובות
פירסמתי את זה בפורום אתמול, אך בכל אופן, למי שלא הספיק לראות עדין, יעל גולדמן טסה ללונדון במשך חודש שללםם
כן, זה באמת טירוף, ובאמת נתגעגע אליה
.. במקום יעל יעלה המחליף שלה עד שתחזור, מי אם לא מושיקקקקק
זה הולך להיות כיף בטירוף
יש למה לצפות
נתראה בטור הבא..נעה
לקחתי על עצמי יוזמה די גדולה, והיא לסכם בצורה ארוכה במיוחד את התשדיר שהיה היום, זה הטור הראשון, אני מקווה שעם הזמן הטור ישתפר וישתפר.