שירשור חדש - תחרות הפורום!

ליטן א

New member
../images/Emo41.gif שירשור חדש - תחרות הפורום! ../images/Emo41.gif

מכיוון שאחרי 72 שעות מרגע כתיבת ההודעה הראשונה, ההודעה מפסיקה לקפוץ, אני אפתח כל שלושה-ארבעה ימים (עד שיצטרכו להתחיל לחפור בשביל למצוא את ההודעה הראשית..
), שירשור חדש... אתם מוזמנים להמשיך להדיין בנושא התחרות, לשלוח תמונות, וכו´ וכו´... עוד מס´ עידכונים:
פינת הסקאוטרים. יכול להיות שהיו כמה אנשים שלא ראו את ההודעה הראשית בנושא.. ויכול להיות שקראתם והתעלמתם.. זה העיקרון של הפינה: בכל פעם נתרכז בליגה שונה. אתם תהיו הפעם הסקאוטרים של המשחק. כמו הסקאוטרים במשחק, שנותנים לכם המלצות על שחקנים כלשהם, אחרי שאתם שולחים אותם לליגה כלשהי, הפעם אתם תהיו אלה. תחקרו את הליגה לאורכה ולרוחבה, ותתנו שמות.. רק שמות.. (ותמונות מסך.. ) תגידו מה משך את עיניכם אצל השחקנים האלה. תנו לשחקנים האלה ציון: מ-0 כוכבים, עד 5 כוכבים (בדיוק כמו הסקאוטרים במשחק). הפעם, לדעתי, כדאי להתרכז בליגה הצרפתית, כי אם אנחנו כבר משחקים בה (במסגרת התחרות), אפשר לחקור אותה קצת יותר, ולהמליץ על שחקנים טובים מהליגה הצרפתית... ההודעה הראשית נמצאת פה‏. נסו לשרשר הודעות שקשורות לנושא ההוא - לשם..
הטיפ השבועי - אני דל ברעיונות. באמת. אם תתנו לי הצעות, רעיונות, או אולי אפילו תסכימו לנהל את הפינה בעצמכם.. אני אשמח. אם יש משהו שהייתם רוצים לדעת, והייתם רוצים שיופיע בטיפ השבועי, אתם מוזמנים גם לשאול. הצעות, בקשות, רעיונות וכ´ו, לשלוח אך ורק בפרטי - אימייל, מסר, או איי סי קיו. אז המשך הצלחה בתחרות
(מי שעדיין לא הצטרף, ורוצה להשתתף - מוזמן!)

JRM

New member
סיימתי ת´עונה, תמונה ראשונה

טבלה+הנהלה+כלכלה אגב לקחתי את גביע הליגה ועפתי ברבע גמר הצ´מפיונס לדורטמונד

פ י ט

New member
סיימתי עונה עם ליון בדאבל

העונה התחילה בצליעה בליגה היו כמה תוצאות לא טובות אבל אז באה תקופה טובה של 7 ניצחונות רצופים עם מאזן שערים של 27-3 בסופו של דבר התייצבתי במקום הראשון עליו שמרתי בלי בעיה והאליפות הובטחה כבר במחזור ה30 עם 4 תוצאות תיקו 5 הפסדים ו83 שערים הפער ממקום שני היה 14 נקודות בגביע הליגה בא הפסד מביש 1-0 לקבוצה מליגה שניה אבל בגביע הצרפתי לא היו בעיות ודרסתי את היריבות בדרך לדאבל ניצחון בגמר 2-0 על נאנט ובנוסף השוער שלהם נבחר לאיש המשחק בליגת האלופות העפלתי מהמקום השני בשלב הבתים הראשון מבית של מנצסטר יונייטד רוזנבורג ומיאורקה אותם הבסתי 6-0 בשלב השני בית קשה עם ברצלונה יובנטוס ופנרבחצה גם כאן הצלחתי להעפיל מהמקום השני עם 11 נקודות כמו ליובנטוס . ברצלונה סיימו עם 10 כנראה בגלל תיקו 1-1 בחוץ משער של ציגאלקו דקה 90 וניצחון בית של 1-0 ברבע הגמר נפלתי מול ריאל מדריד אחרי ניצחון בית 2-1 עם 10 שחקנים מדקה 16 אבל בגומלין הובסתי 4-1 לגבי ההרכב: בהגנה עם ווסט ומילבסקי ששיחקו לא רע בקישור אריק קריאר סיים עם 15 שערים ו22 בישולים מארק קאר עם 8 שערים ו14 בישולים סוני אנדרסון לא הרשים וסיים עם 10 שערים גובו עם 9 אבל השחקן שהביא את הדאבל כמעט לבד הוא ניקופורנקו שסיים עונה בינונית+ עם 45 שערים ב49 משחקים 7 בישולים ו13 פעמים איש המשחק לגבי המשחק הכי טוב היה פעמיים 6-0 עוד איזה כמה פעמים 5 אבל הניצחון על ריאל היה ניצחון גדול וגם הנקודה מנואו קאמפ שם אני מקבל בראש בדרך כלל

פ י ט

New member
הנה לוח המשחקים ועוד כמה מספרים

הנה לוח המשחקים ועוד כמה מספרים יש פה גם את השחקנים שקניתי מכרתי ומי עשה מה

למעלה