שירשור חיובי

Love Bem

New member
../images/Emo41.gifשירשור חיובי../images/Emo41.gif

ראשון-
שני -
שלישי -
רביעי -
חמישי -
שישי -
שבת -

MyMystery

New member
אממ=\

ראשון- לא באתי לביצפר כי הייתי חולה =\ לא דעת מה טוב בזה. שני - באתי לביצפר והייתי חולה. אין שום דבר טוב בזה. אע וגם היה שמו"ץ..אז כנראה זה. שלישי - היה משהו בשמו"ץ=\ לא דעת לא מוצאת דברים טובים. רביעי - לא זוכרת חמישי - היה גשם..כנראה..ושאר הדברים היו ממש מעצבנים. חרא של יום. שישי - לא היה לי ביצפר(?) היה גשם. שבת - אין ביצפר (?) היה גשם.

L 0 L

New member
../images/Emo13.gif

ראשון- יש שעתיים ספורט וזה היה כיף:) ואני נוסעת לקניות שני - אין טוב שלישי - מבחן במתמטיקה:) שבו אני הולכת להשקיע ולהתאמן ואני אדע! רביעי - יום קצר חמישי - הצגה ומפסידים מטמטיקה שישי - לישוןןן שבת - לישון

Shir FGS

New member
My Week

ראשון- היה לי שעתיים סדנא באומנות דבר שקורה כל הרבההה זמן. שני- קיבלנו את המבחנים הספרות וקיבלתי 85. :) שלישי- קיחבלנו את הציונים באנגלית במבחן וקיבלתי 95. אני כלכך גאה בעצמי על זה... רביעי- בביולוגיה- 83, ולא למדתי מתחילת השנה. חמישי- לפני סופפשבוע! יום חמישי הוא תמיד טוב...וגם עשיתי בייביסיטר והרווחתי 80 ש"ח שישי- היינו אצל עומר והיה ממש כיף. והיה גשם....:) שבת- גשם, ועשיית כלום. :) שבוע טוב לכולם!!!

kati666

New member
../images/Emo22.gif

אני לא זוכרת כלום,אני ארשום על השבוע שיהיה לי מו חע חע. ראשון(היום)-למדתי רק שעתיים מת' והלכתי הביתה
. חוץ מזה,השיער שלי היה נחמד היום.
והיה גיטרה והחלטתי להישאר
. שני-יום מרוכז באנגלית.לומדים רק 4 שעות מו חע חע
.ויש שיעור גיטרה. שלישי-לומדים גם רק 4 שעות,הורידו את השעת תגבור במת'.
רביעי-אמ,שוק(?). חמישי -יום גיבוש חועחעחעחעחעחעועעחחעוחעחעוחעעוחועחע
יהיה פאנן
שישי-~יושנת~ שבת -~אוכלת~

no name141

New member
עונה...

נעלמתי הא?!חח לא נראה לי שמישהו זוכר שהייתי כאן אבל חפיף חח.. ראשון- אממ בצפר זה כבר לא חיובי אבל אחרי הבצפר היה לי שיעור גיטרה
סיימתי את הדיסק יששש עכשיו אני יודעת לנגן את כל הדיסק השני של מכר חח... שני - אין כאן שום דבר חיובי!!!היה לי מבחן בביולוגיה!שונאת את המקצוע הזה!!!!! שלישי -אממ יום משעמם ומעצבן כל המקצועות הכי מבאסים באותו היום.. רביעי - שוב מבחן הפעם בזה''ב חח אין להם משהו אחר לעשות חוץ מלבחון אותנו על כזה דבר?!חח חמישי -שיעמום..עד 2 וחצי זה מעצבן! שישי - שוב כמה צפוי מבחן!חח הפעם בערבית בעע מקצוע מעצבן לא ידעתי כלום אז העתקתי מכולם חח שבת -אממ..אממ..כלום?!אהה בעצם הלכתי למכון חח היה נחמד לדבר עם המדריך לא ידעתי שהוא מכיר את כל הלהקות שאני אוהבת חח והוא גם מנגן כבר 10 שנים על גיטרה חח..

MCRules

New member
השבוע שלי לא חיובי

מצטערת.. מישהו מהמשפחה הקרובה מאוד שלי נפטר.

למעלה