עונה בעצמי ../images/Emo13.gif
מתכננת מקלחת ושירותים בקומת הקרקע (בגלל הג'קוזי בחצר הפנימית. עם גישה קלה מהחצר שלא יטפטפו לי בבית) ועוד מקלחת משפחה למעלה ועוד מקלחת בחדר הורים.
מקווה בסגנון מאד מנימליסטי. עץ כהה וחרסינה לבנה. מתה על הפסיפס זכוכית היפיפה שיש עכשיו. מתכננת פס אנכי מהתקרה עד הרצפה בתוך המקלחון, כזה שרואים דרך הזכוכית של דלת המקלחון. ואולי עוד עיטור דומה איפה שהוא בקירות האמבטיה מפסיפס - בחדר ההורים חום ובמקלחת ילדים כחול ותכלת.
מתכננת מקלחון בלבד במקלחת ילדים. ליתר דיוק מעדיפה מקלחון בנוי שקיר אחד שלו הוא לבני זכוכית (שיהיה מואר) ורק סגור בדלת זכוכית שקופה לגמרי (כן, אני יודעת שבגלל האבן זה לא פרקטי... אבל שמה מרכך אבן על הברזים בחוץ). במקלחת הורים מתכננת אמבטיה פינתית ולא ג'קוזי. הפנטזיה היא מין שתי מדרגות בעליה ואז אמבטיה שקועה ברצפה. לא ג'קוזי כי אף אחד לא משתמש בג'קוזי בבית... אני מתכננת ג'קוזי ספא (כזה שתמיד מלא ויש לו מערכת סינון) בחוץ. הסיבה היא כי אני שונאת מקלחונים. הם תמיד אוגרים עובש ואיכסה בחיבורים, בסיליקון, במסילות, בפינות. פוי. אני גם לא אוהבת וילונות. אז את האמבטיה בחדר הורים אני לא אסגור בשום צורה. זה רק כדי לקלח תינוקות בעצם (אפשר להתפנק בג'קוזי בחצר בתור אמבטית קצף) אז לא נורא שישפריץ קצת. את המקלחון של הילדים אני אסגור. מאד עזר לי להחליט שנגה בת 4.5 וכבר שנה מתקלחת רק בטוש ולא באמבטיה. אז לא נראה לי בעייתי שלילדים יהיה רק מקלחון ולא אמבטיה.
ארונות אמבטיה אני גם לא אוהבת. אהבתי באחד הבתים של האדריכלית שלי שראיתי שהיא בנתה את הארונות שקועים בקיר. כלומר על הקיר בגובה יש רק דלתות ומדפי עץ פתוחים (למגבות) והכל שקוע בקיר. זה מאד מגדיל את האמבטיה. עוד משהו שראיתי שמצא חן בעיניי זה שני כיורים נפרדים (בשני צידי החדר) במקלחת הורים. מאד יעיל לדעתי.