מרק שעועית וקנידלאך עם בשר הודו
כוסות שעועית לבנה שהושרתה במים 2 בצל קצוץ 7 שיני שום קצוץ 2 עגבניות מקולפות מגורדות בפומפיה 500 גרם בשר הודו טחון 2 ביצים 1 שקית של קנידאלך אני קניתי קנור (בקופסה יש 2 שקיות) גרדת לימון גיבעול סלרי קצוצים פפריקה מתוקה +חריפה א.מרק פלפל לבן גרוס כפית סוכר ומים או ציר ירקות בסיר עם שמן זית מטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף מוספים את השיני שום מוספים כף פפריקה ואת השעועית והסלרי ומערבבים מוספים את העגבניות והסוכר ונותנים בישול קצר מוס]ים אתהגרדת לימון והציר או המים עד 3/2 מגובה המים ונותנים למרק לרתוח בקערה שמים את הבשר הודו והשקית אבקת קנידלך וה2 ביצים פילפל לבן גרוס מערבבים ומכנסים למקרר לחצי שעה יוצרים כדורים בגודל כדור פינפונג ומכנסים לסיר עם המרק מוספים את האבקת מרק וזהו המרק מוכן ברגע שהשעועית אכילה תוך כדי בישול לסובב מידי פעם את הקידלאך בסיר בתאבון סמדי