אז ככה. לאחר 4 שעות של כתיבה מואצת לצלילה םינק פלוייד, מוניקה סקס, deep purple ועוד, הבלוג שלי קיבל לא פחות ולא יותר מ9 פרקים חדשים אבל כאמור זה לא הכמות אלא האיכות, ולדעמי (הצנוע משהו) הפרקים האלה טובים למדי (אף עך פי שרובם מלאים בדי הרבה כאב אישי) והם מרכיבים סיפור אחד יותר גדול... (שלהבדיל מהקייטנה של קלנר גם נגמר יחסית בפרק התשעי) אני רק מרחם על אלה שמנויים לבלוג שלי ומחר יקבלו 9 מיילים ממערכת תפוז שלכם תמיד, הסגול
יש עוד פוסט ובכל...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
זאת לא קל לי למרות שהחיים בירידה (ע"ע משחק החיים "את מבינה בתיה... החיים זה כמו אופניים... אם קל לך... סימן שאת בירידה") http://blog.tapuz.co.il/DePanther/
לאחרונה ניתקלתי בבלוגים רבים שמתלוננים על ההורים, זאת כנראה האינטנסיביות של החופש...... כנראה שזה נגע בי איפשהו ובשילוב קריאת פוסט של JIMMY נכתב הפוסט הבא.. אבא....כמה הייתי רוצה לשמוע אותי אומרת "אבא" אני.
מזמינה אותכם לקרוא את הבלוג החדש שלנו (כן, כתבתי לכם גם אתמול, אבל הסתבכתי משהו עם השירשור וזה נשאר למטה.....) ברטה וזלדה פוסט שנכתב במוחי במהלך הזעה קשה בשיעור ספינינג, חוויותיי בספינינג אוהבת ברטה.
הנה הבלוג שלי. די חדש, ורק שלושה פרקים, אבל אני מאוד מאוד אשמח אם תכנסו ותביעו דעה. וזה גם קצר, אז עוד יותר טוב. תהנו. אני מקווה. (היי, שירשרתי. רק בגלל זה מגיע לי שתציצו, לא?)