שירשור עידכונים וחדשות
א איה@ New member 16/5/02 #3 רינה - מהליכלוך שבכתר חזרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואני כל כך שמחה!! רינה - התגעגעתי! בואי לבקר, ובהצלחה. העיצוב מהמם! (רק שנשברים לך קצת הפרימים, אבל בטח ראית כבר לבד...) חג שמח! איה.
רינה - מהליכלוך שבכתר חזרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואני כל כך שמחה!! רינה - התגעגעתי! בואי לבקר, ובהצלחה. העיצוב מהמם! (רק שנשברים לך קצת הפרימים, אבל בטח ראית כבר לבד...) חג שמח! איה.
נ נוי נוי New member 18/5/02 #6 ריספקט! שמחה (מאוד!) שחזרת... ואהבתי את העיצוב החדש. רק בקשה קטנה: אולי תצרפי אפשרות להגיב? זה תמיד חסר לי נורא בבלוג שלך. לא על כל פיפס שרוצים להגיד שולחים אימייל... . לטיפולך המסור. בברכה, נוי-נוי
ריספקט! שמחה (מאוד!) שחזרת... ואהבתי את העיצוב החדש. רק בקשה קטנה: אולי תצרפי אפשרות להגיב? זה תמיד חסר לי נורא בבלוג שלך. לא על כל פיפס שרוצים להגיד שולחים אימייל... . לטיפולך המסור. בברכה, נוי-נוי
ק קיץ כתום New member 18/5/02 #7 אשמח להמליץ לך על קומנט סנטר כן, אני שוב משוחד.. זו המערכת שאני בניתי ואת תמיד מוזמנת להירשם קומנט סנטר.
אשמח להמליץ לך על קומנט סנטר כן, אני שוב משוחד.. זו המערכת שאני בניתי ואת תמיד מוזמנת להירשם קומנט סנטר.
V veredgf New member 19/5/02 #8 הגיגה עודכנה בשעה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הייתי קצת חולה אז לא עדכנתי... אבל הנה, אתם שוב מוזמנים להגיגה. ורד
הגיגה עודכנה בשעה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הייתי קצת חולה אז לא עדכנתי... אבל הנה, אתם שוב מוזמנים להגיגה. ורד
א איה@ New member 20/5/02 #11 אמיר - תן הסבר מפורט יותר ../images/Emo26.gif איך משתמשים בסרגל? ותודה! איה.