שירשור פרק: אמריקה נקסט טופ מודל

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifשירשור פרק: אמריקה נקסט טופ מודל../images/Emo70.gif

או במילים אחרות "הטופ מודל הבאה של אמריקה"
(כן, כן זהו שירשור נסיון לסדרה הנפלאה הזאת שבינתיים רק אני ועדי רואות ככל הידוע לנו
)
שם הפרק: הולכים על קרחת חלק ב'
תקציר: 13 הבנות נדרשות לעמוד בפני אתגר משימת העיתונאים, שלאחריו עליהן להופיע בסדרת צילומים בתסרוקת מיוחדת, בסיום שני האתגרים תשלח הבחורה הראשונה הבייתה
שעת שידור הפרק: 21:16
ש.ח: שבת ב:17:27 קרדיט: להוט על התקציר והשעות
אגב לאלו שממש נהנים מהסדרה תשמחו לדעת שמלבד העונה הזאת יש עוד שתי עונות (בינתיים) שמהן תהנו בעתיד
ובאשר לערב הזה שתהיה לנו צפייה נעימה

adi love noa

New member
ננה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היה פרק מגניב. אהבתי את הרעיון עם הכובעי קרחת וזה נראה ממש אמיתי. ג'ניס הזאת מצחיקה אותי כל פעם מחדש,וכמה שהיא מאוהבת בעצמה והכל היא באמת עוזרת לבנות. ג'ייד מהממת רק חבל שהאופי שלה הורס מעט מהיופי שלה,היא כ"כ מתנשאת שזה מגעיל,ובמיוחד הרג אותי שהיא חושבת שהיא צנועה-מבפנים...ממש תודה רבה. ננה כזו יפה
במסיבת העיתונאים הזאת שהם ארגנו היא דיברה ואני היתי מהופנטת מהעיניים שלה. שרה הייתה באמת דומה לסקארלט עם הפה המהמם והעיניים המושלמות. זו מניו אורלינס חמודה,יש לה משהו מאוד עצוב בפנים וזה לא פלא אחרי כל מה שהיא עברה. הבית כ"כ יפה!!!אהבתי את הרעיון שכל חדר זה דוגמנית אחרת והחדר של ג'ניס מטורף-לא פלא שג'ייד בחרה בו. טיירה כזו חמודה,איך שהיא עוזרת לכולן אבל לא הבנתי מה היה רע בשאלה של פורונדה. לדעתי קתי באמת הייתה צריכה ללכת הביתה,היא הכי פחות יפה שם. בקיצור פרק יפה,הבנות חמודות-מחכה לפרק הבא.

always be me mc

New member
גם אני אוהבת את ננה../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

חה חה הרגת אותי.. האופי של ג'ייד הורס מעט מהיופי שלה? לדעתי הוא גורע ממנו הרבה. ולמרות שאני שונאת את הבחורה הזאת בהחלט יש לה יציאות מצחיקות והנה כמה מהן באדיבות TV.COM: Jade: Everybody in the street is like who is this... who is this hottie over here. (flashes an interview) Jade: People they know Jade they know my face.
הם גם מכירים את אומורוסה.. זה לא אומר שזה דבר טוב
Jade: I believe that I am the undiscovered supermodel.
ואהבתי איך ג'יי מנואל אמר שאולי יש סיבה שלא גילו אותה
בקיצור ג'ייד קורעת אז שתשאר עוד פרק אחד ותעוף
וששרה(סקהרלט בהתהוות
) וננה ישארו עד לגמר אמן.. (וגם ג'ינה, זאתי שחסר לה בטחון יהיה נחמד אם יהיה לה זמן לפתח אחד כי היא ממש חמודה ודיי יפה אז יהיה חבל עליה אם בגלל זה היא תעוף מוקדם) וטיירה באמת חמודה אבל גם אני לא הבנתי מה רע בשאלה הזאת למרות שהשאלה כן קצת הקדימה את זמנה
והפרק אכן היה פרק יפה וגם מאוד משעשע
מקווה שאהנה גם בפעם הבאה ככה(אם כי אין מצב שלא אחרי הכל זה מייקאובר דיי
)

always be me mc

New member
ותגידי עדי גם לך הבריכה עם הדירה

הזכירה את מלרוז פלייס?
ומה קאת'י הכי פחות יפה שם? חח יש אחת שהרבה פחות יפה ממנה אבל אני אעזוב את זה בינתיים כי א. שכחתי איך קוראים לה ו-ב על טעם ועל ריח אין טעם להתווכח

adi love noa

New member
זה הדבר הראשון שחשבתי שראיתי את הבריכה../images/Emo2.gif

וצודקת יש עוד מכוערות חוץ מקאת'י,אבל היה לה משהו מוזר בפנים אז... ואני לא מאמינה שלא הגבתי על העירום בבריכה

למעלה