שירשור קרמבו עצבים

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif שירשור קרמבו עצבים ../images/Emo41.gif

אני: *נכנסת לבית של קאדה בעצבים* כולם:*מסתכלים בנועם* כולם: *נופלים מצחוק* אני: לא כדאי לכם לעצבן מרוקאית!!!! כולם: *מתחבאים* אינויאשה: אני אפוצץ אותך מכות!! *שודד קברים....* אני: *מכניסה לאינויאשה נוקרה לפנים* קוגמה וסאנגו : נועם מה קרה? מירוקו: נועם נועם, תירגעי...*נוגע בישבן שלי* אני: *מרגישה את זה - מציעה לו נישואין* *חתונה קצרה* כולם: יושבים ושותים מרק ושומעים לסיפור שלי* אני: פורום אינויאשה עצבן אותי!!! *צורחת* כולם: שמים אטמי אוזניים* אני: אף אחד לא שואל למה?!!?!? *מנפנפת בקאדה בתור סכין* כולם: כןןןןןןןן אני: עם אתם מתעקשים =י.י= טוב זה התחיל ככה, כולם קוראים לי פה גנבת!! אז הינה אני אומרת לכם שלא.. התקצירים הם מהוט מהממיר ושאלתי בטלפון עם אפשר, אחרי שצחקו עליי קצת אמרו שזה לקהל ומותר ><" וחוץ מזה כל אתר משתמש בזה!!!!! >< כולם: *ישנים* אני: אני לא ג'יקליפףףףףף!!! *צובעת לכולם את הפנים* כולם: אה נכון, אנחנו בסידרה אחרת.... *ההפקה זזה לסט אחר* קאטטטטטט *אש נכנס לפריים* אש: זה הפרת זכויות יוצרים!! כולם: לא נכון!! מותר להשתמש בשם שלך >.> הפרת זכויות יוצרים זה שאתה גונב מאתר שכתוב בו שיש זכויות יוצרים באותו דף!! , מה שלדוגמא בערוץ הילדים ובהוט לא כתוב ><" אש: *בורח* נועם: אוח זהו >< זהו שירשור קרמבו נצלו אותו...לקרמבו!!

love Jay

New member
לא להתרגז!!!

כולה תקצירים!!! מי קורא לך גנבת??-אני אסקול אותו....(למרות אני לא סוקלת)

נ ו ע

New member
ממשיכה [כי מותר P: ]

אני: *נכנסת לפריים* כולם: *בוהים* אני: *בוהה* כולם: *בוהים* אני: אפשר?.. *מצביעה על נעם* כולם: *מהנהנים* אני: *מושכת את נעם ביד* את מפריעה להמשך של העלילה נעם: אבל אני יצרתי את העלילה!! אני: אז אפשר?... כולם: *מהנהנים ומפנים מקום* אני: *מתיישבת* קאגומה: טוב אז מה עושים עכשיו? קאדה: מחכים. אינויאשה: למה? קאדה: שמישהו ימשיך את העלילה הזו

blck angel1

New member
ממשיכה

נועם: אז תמשיכו לחכות!! כולם: אבל הינה את ממשיכה אני: נפילה נועה: נועם תקשיבי , את בן אדם ...בן אדם...*מחפשת מילים- מגמגמת* את בן אדם!! *מצביעה לשמיים בגאווה* כולם: נכון אני: יש בזה משהו *.* נועה: ידעתי שאני גאונה כולם: מה נשעה עכשיו? אני: נחכה שמישהו יגיב לנו נועה: לא ניראה לי שמישהו יגיב לך, זה שירשור משעמעם אינויאשה: נכון!! קוגמה: *שב* אני: בואו נעלה את אורן למוקד!!! כולם: כן!!!!

למעלה